Μενού
Ο Martin Mull
Πέθανε ο ηθοποιός Martin Mull | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 80 χρονών πέθανε ο Αμερικανός ηθοποιός και κωμικός, Martin Mull, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό του πλανήτη μέσα από τη συμμετοχή στη σειρά «Σαμπρίνα, η μικρή μάγισσα» και «Roseanne».

Ο Martin Mull, όπως αναφέρει σχετικά το BBC, είχε πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία Clue του 1985 και πέθανε την Πέμπτη στο σπίτι του μετά από «γενναία μάχη ενάντια σε μια μακροχρόνια ασθένεια»

Τα δυσάρεστα νέα σχετικά με τον θάνατο του ηθοποιού, γνωστοποίησε η κόρη του, Maggie Mull, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ποιος ήταν ο Martin Mull

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η κόρη του Martin Mull έγραψε ότι ο πατέρας της «ήταν γνωστός για την υπεροχή δουλειά του σε κάθε δημιουργικό κλάδο που μπορεί να φανταστεί κανείς και για τις διαφημίσεις του Red Roof Inn».

«Θα έβρισκε αυτό το αστείο αστείο αστείο» πρόσθεσε η κα Mull. Ο πρώτος αξιοσημείωτος ρόλος του Martin Mull ήταν το 1976, υποδυόμενος τον Garth Gimble στη σατιρική σαπουνόπερα «Mary Hartman, Mary Hartman».

Στη συνέχεια πήρε το ρόλο του αξιωματικού του στρατού Colonel Mustard στην κωμική ταινία «Clue», η οποία εμπνεύστηκε από το ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι. Περίπου εκείνη την εποχή, άρχισε επίσης να δίνει φωνή στις διαφημίσεις του Red Roof Inn που ανέφερε η κόρη του στο σχετικό της αφιέρωμα.

Ο Martin Mull έγινε ιδιαίτερα γνωστός τη δεκαετία του 1990 μέσα από τους ρόλους του στις σειρές «Roseanne», όπου υποδύθηκε το αφεντικό του ομώνυμου χαρακτήρα Leon Carp, και «Σαμπρίνα, η μικρή μάγισσα», όπου υποδύθηκε τον διευθυντή Willard Kraft.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA