Μενού
germania astynomia
Αστυνομικοί στη Γερμανία. | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας 20χρονος με ελληνικές ρίζες δέχθηκε δολοφονική επίθεση από μία ομάδα δέκα ανδρών σε πάρκο της Γερμανίας.

Σύμφωνα με το Mega, χωρίς να έχει προηγηθεί το παραμικρό και ενώ ο νεαρός γελούσε και διασκέδαζε, δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό και εν τέλει, μετά από «μάχη» στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο πατέρας του συντετριμμένος περιέγραψε στο Live News όσα έχει μάθει για τα δραματικά λεπτά της επίθεσης στον γιο του.

Ενός παιδιού, που όπως λέει δεν είχε ενοχλήσει ποτέ κανέναν.

«Εκείνη την ώρα πέρασε μία ομάδα, 10 άτομα τους είδανε και αμέσως χωρίς λόγο άρχισαν να τους δέρνουν. Ο γιος μου τους είπε παιδιά σταματήστε φύγετε, αφήστε μας στην ησυχία μας», είπε ο πατέρας του θύματος.

Ο 20χρονος είχε αποχωρήσει από την εκδήλωση αποφοίτησης της αδερφής του και μαζί με τον καλύτερό του φίλο περπατούσαν αμέριμνοι. Δέκα νεαροί εμφανίστηκαν μπροστά τους και πιθανολογείται ότι αρχικά λογομάχησαν. Τα αίματα άναψαν και οι 10 άρχισαν να χτυπούν με μανία τα δύο νεαρά παιδιά.

Χτυπούσαν με μανία τον 20χρονο

«Τον πλάκωσαν στο ξύλο, εκείνη την ώρα και από τα 10 άτομα έτρωγε κλωτσιές στο κεφάλι», είπε ο πατέρας.

Ένας από την παρέα των δέκα φαίνεται να χτυπούσε με εμμονή τον άτυχο 20χρονο. Ο νεαρός είχε πέσει στο έδαφος, και κάποιος φέρεται να του επιτέθηκε με δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

«Τον πήγαν απευθείας στο νοσοκομείο. Εκεί κατάλαβαν ότι το κεφάλι είχε πολλά τραύματα. Του έκαναν μαγνητική. Δεν έδωσαν ούτε 1% να ζήσει. Τον κρατούσαν ζωντανό μέχρι την Δευτέρα με σωληνάκια».

Ο άνθρωπος που προκάλεσε τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στον 20χρονο έπεσε τελικά στα χέρια των γερμανικών Αρχών και πρόκειται για έναν σεσημασμένο 18χρονο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA