Μενού
Βουλευτής στην Τουρκία
Βουλευτής στην Τουρκία άπλωσε λίστα 20 μέτρων | Glomex - @Action24
  • Α-
  • Α+

Σ' ένα πρωτόγνωρο, για τα κοινοβουλευτικά δεδομένα, σόου επιδόθηκε ένας βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Τουρκία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή, έβγαλε μία λίστα 20 μέτρων με εγκληματίες που δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία έκανε μία ομιλία στην Εθνοσυνέλευση και μίλησε για τους βαρόνους ναρκωτικών και τους ξένους εγκληματίες που έχουν συλληφθεί σε πόλεις της χώρας.

Αρχικά, ο βουλευτής είχε βγάλει μία λίστα τεσσάρων μέτρων σχετικά με τα άτομα, που έχουν συλληφθεί στην Τουρκία, ωστόσο χθες, όπως μεταδίδει σχετικά το Action24, την επικαιροποίησε (σ.σ. τη λίστα) και έφτασε τα 20 μέτρα.

Προκειμένου να την απλώσει, χρειάστηκε τη βοήθεια ενός άλλου βουλευτή, ενώ μέσα σε αυτήν, πέρα από τα συλληφθέντα εγκληματικά στοιχεία, αναφέρονταν και οι καταζητούμενοι.

Η ερώτηση του βουλευτή ήταν: «Πώς γίνεται όλοι αυτοί οι βαρόνοι και οι εγκληματίες  μπορούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας;».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA