Μενού
Το ξενοδοχείο του Ντουμπάι
Το ξενοδοχείο του Ντουμπάι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Το Ντουμπάι φιλοξενεί ένα εντυπωσιακό υπερ - ξενοδοχείο των 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ που προσφέρει 90 πισίνες, περιποιήσεις προσώπου από χρυσό 24 καρατίων και απεριόριστη σαμπάνια.

Γνωστό και ως «πόλη του χρυσού», το Atlantis The Royal είναι ένας διάσημος μαγνήτης για τους A-listers των επιχειρήσεων και της σόου μπιζ, καθώς κοστίζει περίπου 180.000 ευρώ τη βραδιά, όπως γράφει η Sun.

Τα 795 δωμάτια του ξενοδοχείου διαθέτουν κορυφαίες ανέσεις και προϊόντα, από τα διαμαντένια κοσμήματα της Graff, μέχρι τα μπουρνούζια της ιταλικής φίρμας υφασμάτων πολυτελείας Frette.

Το ξενοδοχείο των «Κροίσων»

Το θέμα του εσωτερικού είναι το νερό, και επαναλαμβάνεται σε όλο το θέρετρο, από τους γυάλινους ανελκυστήρες που περικλείονται από 3.500 γαλόνια νερού, έως τρία ενυδρεία από το δάπεδο μέχρι την οροφή, γεμάτα με 7.200 θαλάσσια ζώα.

Οι επισκέπτες με πρόσβαση στο «Royal Club» μπορούν να επωφεληθούν από την ολοήμερη υπηρεσία σαμπάνιας και το καθημερινό απογευματινό τσάι και τα ορντέβρ.

Atlantis Royal
Atlantis Royal | Youtube

Προσφέρει επίσης και άλλες «αμαρτωλές» πολυτέλειες, όπως ένα εξειδικευμένο μενού για φαγητό στο κρεβάτι, ένα επιχρυσωμένο σετ περιποίησης σώματος και προσώπου, καθώς και ένα σπα όπου προσφέρεται μάσκα προσώπου με φύλλα χρυσού, και μασάζ hot stone από πέτρες βουτηγμένες σε υγρό χρυσό.

Atlantis Royal
Atlantis Royal | Youtube

Το Royal προσφέρει εκπληκτική θέα στην Αραβική Θάλασσα και το Palm Island. Σχεδιασμένο από κορυφαίους αρχιτέκτονες, διαθέτει έξι πύργους που ενώνονται με μια πισίνα υπερχείλισης 30 μέτρων και έχει ύψος 43 ορόφων.

Το συγκρότημα εκτείνεται σε 406.000 τετραγωνικά μέτρα και αποτελεί μια τεράστια προσθήκη στον εμβληματικό ορίζοντα του Ντουμπάι. Μεταξύ των πελατών του συγκαταλέγονται μεγάλα ονόματα όπως η Beyonce, η Kendall Jenner, ο Liam Payne των One Direction και η οικογένεια του ράπερ Jay-Z.

Atlantis Royal
Atlantis Royal | Youtube

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA