Μενού
Baby Reindeer
Baby Reindeer | IMDB
  • Α-
  • Α+

Η γυναίκα που αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από τον χαρακτήρα της Μάρθας στο δράμα Baby Reindeer του Netflix δήλωσε πως δέχθηκε απειλές θανάτου μετά την προβολή της σειράς και δεν αποδέχθηκε τον χαρακτηρισμό stalker. 

Στο δράμα που έγραψε και πρωταγωνιστεί ο κωμικός Ρίτσαρντ Γκαντ, ο χαρακτήρας του, ο Ντόνι, παρακολουθείται από μια γυναίκα την οποία εξυπηρέτησε και κέρασε στην παμπ όπου εργάζεται. 

Η 58χρονη Φιόνα Χάρβε χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα ως «έργο φαντασίας» και «υπερβολή».

Σε συνέντευξή της στον Πιρς Μόργκαν δήλωσε πως «στο διαδίκτυο, με εντόπισαν, με κυνήγησαν και με απείλησαν με θάνατο».

Αρνήθηκε τα όσα παρουσιάζονται σχετικά με τη Μάρθα, ότι δηλαδή παρακολουθούσε τον «στόχο», επιτέθηκε στη σύντροφό του, τον περίμενε έξω απ΄το σπίτι του αλλά και επικοινωνούσε με τους γονείς του. 

Αρνήθηκε επίσης ότι έστειλε στον Γκαντ 41.000 email, εκατοντάδες φωνητικά μηνύματα και 106 επιστολές, λέγοντας στον Μόργκαν ότι του έστειλε μόνο μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα γράμμα με το ταχυδρομείο και περίπου 18 μηνύματα στο Χ.

Δήλωσε ότι δεν έχει παρακολουθήσει το Baby Reindeer και αρνήθηκε ότι η σκηνή που απεικονίζει τον κωμικό να κοιτάζει μέσα από το παράθυρό της συνέβη στην πραγματικότητα.

Το μήνυμα που θέλησε να του στείλει ήταν «άφησέ με ήσυχη, σε παρακαλώ», ενώ σημείωσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του και του Netflix.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA