Μενού
Αντίνοος Αλμπάνης - Ντορέττα Παπαδημητρίου
Αντίνοος Αλμπάνης - Ντορέττα Παπαδημητρίου | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Υπάρχουν αρκετές σχέσεις ζευγαριών της ελληνικής -αλλά και διεθνούς showbiz- που έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη μας (ακόμη και αν δεν υφίστανται πλέον), υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες που τις έχουμε ξεχάσει με την πάροδο του χρόνου.

Μπορεί να έζησαν θυελλώδεις έρωτες μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας και να μονοπώλησαν δημοσιεύματα της εποχής, ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων λίγοι είναι εκείνοι που θυμούνται ότι κάποτε υπήρξαν ζευγάρι.

Διαβάστε ακόμη: Αυτός είναι ο μεγαλύτερος δρόμος του κόσμου - 30.000 χιλιόμετρα ενώνουν τρεις ηπείρους

Οι διάσημοι που είχαμε ξεχάσει ότι είχαν σχέση στο παρελθόν

  • Σάκης Ρουβάς - Ρεμπέκα Γουάνγκ

Ήταν αρχές του 2000 όταν ο Σάκης Ρουβάς είχε σχέση με τη Ρεμπέκα Γουάνγκ, μία σχέση που δεν κράτησε πολύ. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα με την Κινέζα καλλονή, πριν χωρίσει και μπει στη ζωή του η Κάτια Ζυγούλη με την οποία έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. 

  • Σοφία Αλιμπέρτη - Αλέξανδρος Παρθένης
Αλέξανδρος Παρθένης - Σοφία Αλιμπέρτη
Αλέξανδρος Παρθένης - Σοφία Αλιμπέρτη | (NDP PHOTO)

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Αλέξανδρος Παρθένης γνωρίστηκαν το 2005 στα τηλεοπτικά πλατό και είχαν μόλις βγει και οι δύο από προηγούμενες σχέσεις τους. Έγιναν φίλοι και την επόχη χρονιά έγιναν ζευγάρι και έζησαν ένα θυελλώδη έρωτα, με τα δημοσίευματα της εποχής να αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα.

Μετά από 2,5 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε τελικά να χωρίσει και να περάσει η σχέση του στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

  • Ναταλία Γερμανού - Θάνος Τζάνης
Ναταλία Γερμανού - Θάνος Τζάνης
Ναταλία Γερμανού - Θάνος Τζάνης | (NDP PHOTO)

Ο Θάνος Τζάνης έγινε γνωστός το 2006 από τη συμμετοχή του στο σόου μουσικής «Dream show the music» και είχε ξεχωρίσει με τη φωνή του. Τότε γνώρισε τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ήταν κριτής στο show. Οι δυο τους έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα που κράτησε δύο χρόνια και το 2008 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή.

«Ο λόγος που χωρίσαμε τον Θάνο Τζάνη είναι ότι δεν ήταν ο τέλειος έρωτας» είχε πει η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της, αναφερόμενη στο χωρισμό της με τον τραγουδιστή.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να λέει αυτό που σκέφτεται και αυτό που θέλει. Το τέλειο δεν έχει εξέλιξη κι εγώ συνέχεια αισθάνομαι πως εξελίσσομαι» είχε απαντήσει ο τραγουδιστής, ο οποίος είχε υποστηρίξει μάλιστα πως ήταν χαρούμενος που χώρισαν γιατί η παρουσιάστρια τον κρατούσε πίσω.

Διαβάστε ακόμη: Από το «Κορίτσι και το Άλογο» στο «Δωμάτιο 69»

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Αντίνοος Αλμπάνης

Αντίνοος Αλμπάνης - Ντορέττα Παπαδημητρίου
Αντίνοος Αλμπάνης - Ντορέττα Παπαδημητρίου | (NDP PHOTO)

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη το 2009, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επομένως, είναι πολύ πιθανό λίγοι να θυμούνται ότι μετά το διαζύγιό της υπήρξε ζευγάρι με τον ταλαντούχο ηθοποιό, Αντίνοο Αλμπάνη

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη σειρά «Άγρια παιδιά» και έμειναν μαζί για μερικά χρόνια, όταν και αποφάσισαν να χωρίσουν. 

  • Ελένη Χατζίδου - Άρης Σοϊλέδης

Μεγάλη συζήτηση έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά. Ωστόσο, πόσοι θυμούνται την προηγούμενη σχέση του ποδοσφαιριστή με την Ελένη Χατζίδου; Η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια είχε ζήσει έναν πολύ έντονο έρωτα με τον ποδοσφαιριστή και σε συνέντευξή της είχε αποκαλύψει ότι εκείνος την είχε κάνει να σκέφτεται να κάνει οικογένεια. Ωστόσο, μιλώντας στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα είχε αποκαλύψει ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε πίσω. 

  • Άννα Βίσση - Απόστολος Γκλέτσος

Όλοι γνωρίζουν τον γάμο της Άννας Βίσση με τον Νίκο Καρβέλα και τη άριστη σχέση που διατηρούν μέχρι και σήμερα, πολλά χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Υπήρξαν και άλλες ερωτικές σχέσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας που έχουν γίνει γνωστές, όπως αυτή με τον Απόστολο Γκλέτσο τη δεκαετία του '90 που λίγοι θυμούνται. 

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έζησαν μία φλογερή σχέση, η οποία ωστόσο έληξε λόγω διαφορετικού προγράμματος που είχαν, καθώς εκείνη την περίοδο η Ελληνίδα σταρ ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό για συναυλίες. Άξιο αναφοράς είναι ότι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο.

Διαβάστε ακόμη:

Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Από το «Κορίτσι και το Άλογο» στο «Δωμάτιο 69»: Οι ερωτικές ταινίες του '70s ελληνικού σινεμά

Το «χρώμα» στα αυτοκίνητα που θέλει να καταργήσει η Ευρώπη - Γιατί θεωρείται επικίνδυνο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA