Μενού
Έλενα Μαυρίδου-Δημήτρης Λάλος
Έλενα Μαυρίδου-Δημήτρης Λάλος | (NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ)
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου αποφάσισαν μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας, τα επτά εξ αυτών παντρεμένοι, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή, με το διαζύγιό τους να εκδίδεται επίσημα.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» και η ηθοποιός κρατούν στα χέρια τους και το έγγραφο της λύσης του γάμου τους, όπως μετέφερε αποκλειστικά στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος.

Το διαζύγιο βγήκε συναινετικά με μία απλή συμβολαιογραφική πράξη. Ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει μία κόρη.

«Συναινετικό το διαζύγιο»

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στην εκπομπή και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη λύση του γάμου. Τόνισε ότι πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο με την διάθεση και του ενός και του άλλου, να είναι θετική.

«Διευθετήθηκαν όλα τα θέματα σε ένα απολύτως ήπιο και συμβιβαστικό επίπεδο εξωδικαστικά με μία συμβολαιογραφική πράξη και με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό. Αποφασίστηκε με έναν πολύ πολιτισμένο τρόπο η συνεπιμέλεια και η συν-άσκηση της γονικής μέριμνας του παιδιού, μία διατροφή που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του παιδιού και είναι με βάση τις δυνατότητες και των δύο πλευρών.

Επήλθε και η λύση του γάμου με ένα διαζύγιο και λύθηκαν έτσι όλα τα ζητήματα με έναν τρόπο που πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός για να λύνονται οι οικογενειακές διαφορές» είπε ο κ. Αγαπηνός.

«Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν απόλυτα θετική για την επίλυση του θέματος. Η πλευρά της μητέρας περιόρισε τις απαιτήσεις της στο πραγματικό υπόβαθρο των αναγκών του παιδιού. Η πλευρά του κ. Λάλου έκανε το καλύτερο δυνατό, καλύπτοντας ουσιαστικά το σύνολο των διατροφικών του αλλαγών και έτσι πλέον δεν υπάρχει καμία διαφορά.

Ο κύριος Λάλος δεν έγινε αποδέκτης κανενός εγγράφου, στο οποίο να υπάρχουν υπέρογκες απαιτήσεις. Στο θέμα των προφορικών συζητήσεων που μπορεί να έγιναν ανάμεσα στο ζευγάρι, και που μπορεί πολλές φορές να είναι αποτέλεσμα πικρίας, δεν με αφορούν ως νομικό γιατί δεν νομίζω ότι είναι πραγματικές απαιτήσεις» σημείωσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του Δημήτρη Λάλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA