Μενού
Η Ελβετία στην Eurovision 2024
Στιγμιότυπο από την εμφάνιση της Ελβετίας στην Eurovision | AP Photos / Martin Meissner
  • Α-
  • Α+

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η κάλυψη του β' ημιτελικού της Eurovision 2024 από πλευράς ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης, Rai, καθώς μετέδωσε ζωντανά τα ποσοστά της ψηφοφορίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, από τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται πως το Ισραήλ προηγείται της ψηφοφορίας καταλαμβάνοντας το 39% των ψήφων.

Η La Repubblica, σχολιάζοντας τη «γκάφα» στην Eurovision 2024, ανέφερε πως «φαίνεται ότι τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν, αφορούν μόνο την ιταλική ψηφοφορία, αν και το σημείο αυτό είναι ασαφές».

Όπως τονίζει η ίδια ιταλική εφημερίδα «η μετάδοση των αποτελεσμάτων της τηλεψηφοφορίας απαγορεύεται από τους κανονισμούς της EBU, οπότε η Rai κινδυνεύει με πειθαρχική δίωξη».

Σχετικά με το επίμαχο απόσπασμα, το οποίο από χθες το βράδυ κυκλοφορεί ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα, η La Repubblica καταλήγει τονίζοντας πως η Rai θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σήμερα Παρασκευή 10/05.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA