Μενού
survivor-panagiotarou-sxizas
Survivor: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας | NDP
  • Α-
  • Α+

Λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του Survivor, ας θυμηθούμε τους παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και αποφάσισαν να χωρίσουν με τους συντρόφους τους μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Μαρία Αντωνά - Άρης Σοϊλέδης

Συμμετείχαν και οι δύο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, σε διαφορετικές χρονιές. Η Μαρία Αντωνά έλαβε μέρος στη φετινή σεζόν του Survivor και αφιέρωνε όλες τις νίκες της στον γνωστό ποδοσφαιριστή. Όμως, αμέσως μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, έγινε γνωστό ότι η ραδιοφωνική παραγωγός και ο σύντροφός της -με τον οποίο ετοίμαζε τον γάμο τους- αποφάσισαν να χωρίσουν.

Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης
Μαρία Αντωνά-Άρης Σοϊλέδης | (NDP PHOTO)

Πλέον και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή, με τον Άρη Σοϊλέδη να είναι σε σχέση με τη Μαριλίνα Κυπαρίσση, ενώ η Μαρία Αντωνά φέρεται να είναι σε σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα. 

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος ήταν σε σχέση για αρκετό διάστημα και είχαν χωρίσει πριν από τη συμμετοχή της αθλήτριας στο Survivor All Star, καθώς ο επιχειρηματίας δεν συμφωνούσε με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης για τρίτη φορά. Ωστόσο, η αποβολή της από το παιχνίδι και η γρήγορη επιστροφή της στην Αθήνα, έφερε την επασύνδεση.

Όμως, η σχέση τους δεν άντεξε και οι δύο τους έχουν χωρίσει οριστικά. Η Κατερίνα Δαλάκα συμμετείχε και φέτος στο Survivor και αγωνίστηκε στον τελικό καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση. 

fintirikos-dalaka
Δημήτρης Φιντιρίκος, Κατερίνα Δαλάκα | NDP

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz με την influencer να στηρίζει τον αγαπημένο της κατά τη συμμετοχή του στο Survivor 2022, οπότε και αναδείχθηκε νικητής έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή επιχειρηματία. 

Ο ίδιος έλαβε μέρος στο Survivor All Star, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς και λίγο καιρό μετά έγινε γνωστό πως χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

panagiotaroy-shizas
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Στάθης Σχίζας | NDP

Χρύσα Χατζηγεωργίου - Θύμιος

Η Χρύσα Χατζηγεωργίου, αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της, μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2024.

H πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης που αποχώρησε οικειοθελώς βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Fays Time την Παρασκευή (10/05) και ανέφερε ότι χώρισε από τον σύντροφό της, Θύμιο.

Σταυρούλα Χρυσαειδή - Παναγιώτης Τριβιζάς

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβιζάς είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά τη συμμετοχή της αθλήτριας στο Survivor, ωστόσο τρεις μήνες μετά -και πριν εκείνη λάβει μέρος στο Survivor All Star- χώρισαν. 

«Κάποιες φορές η ζωή στα φέρνει με τρόπο που δεν το περιμένεις, σου παίζει περίεργα παιχνίδια. Εν τέλει καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα και δεν έχουμε τα ίδια θέλω. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος, και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο» είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό You.

trivizas-hrysaeidi
Παναγιώτης Τριβιζάς - Σταυρούλα Χρυσαειδή | NDP

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Η εντυπωσιακή παίκτρια του Survivor δήλωνε πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της, τον οποίο αποκαλούσε μάλιστα «άντρα της» κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Λίγο καιρό αργότερα ωστόσο, και πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star, ανακοίνωσε μέσω ενός Q&A στο Instagram ότι χώρισε καθώς ο σύντροφός της την απάτησε.

eyrydiki-papadopoyloy
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | NDP

Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος

Ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια και αποφάσισαν μετά τη συμμετοχή του αθλητή στο Survivor 2 το 2018 να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, ο λόγος του χωρισμού τους λέγεται πως ήταν η αναβλητικότητα στο θέμα του διαζυγιου του Μιχάλη Μουρούτσου με την Αναστασία Περάκη, με την οποία έχουν μία κόρη.

Η Λάουρα Νάργες έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει αποκτήσει έναν γιο με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι.

Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος
Λάουρα Νάργες - Μιχάλης Μουρούτσος | (NDP PHOTO)

Ηλίας Γκότσης - Χριστίνα

Ο Ηλίας Γκότσης συμμετείχε στο Survivor 2018 και είχε αναδειχθεί νικητής του ριάλιτι επιβίωσης εκείνη τη σεζόν. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο παιχνίδι μιλούσε συχνά για τη σύντροφό του, Χριστίνα, ωστόσο λίγο καιρό μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους χώρισαν.

survivor-all-star-ilias-gkotsis
Survivor All Star: Ηλίας Γκότσης | NDP

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έλαβε μέρος στο Survivor 1 το 2017 και ήταν μία από τις πιο συζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης, ξεχωρίζοντας τόσο για τις αγωνιστικές της ικανότητες όσο και για τη στάση που κράτησε απέναντι στους συμπαίκτες της τη στιγμή που οι ίντριγκες στο παρασκήνιο είχαν φουντώσει. 

Εκείνη την περίοδο ήταν σε πολυετή σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας ετοιμάζονταν για γάμο, ωστόσο λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, τράβηξαν χωριστούς δρόμους στη ζωή. 

Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης
Ειρήνη Παπαδοπούλου - Κώστας Πηλαδάκης | (NDP PHOTO)

Παύλος Γαλακτερός - Νεκταρία

Ο Παύλος Γαλακτερός συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021 και λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα είχε χωρίσει με τη σύντροφό του, Νεκταρία. Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Πέντε μέρες αφού γύρισα από το Survivor χωρίσαμε. Αλλάξανε πολλά πράγματα, έλειπα 4 μήνες.. Νιώθω ότι έχω γυρίσει άλλος άνθρωπος.

Νιώθω ότι έχω αλλάξει, έχω σκληραγωγηθεί. Ακόμα την αποθεώνω. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας, έχουμε φανταστική σχέση. Για αρχή είμαστε χώρια, στο μέλλον βλέπουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA