Μενού
Η Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον | (Instagram @princeandprincessofwales)
  • Α-
  • Α+

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μοιράστηκαν μια φωτογραφία του μικρότερου γιου τους πρίγκιπα Λούις προς τιμήν των 6ων γενεθλίων του σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου. 

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες καθώς -όπως αποκάλυψε- πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, δημοσίευσαν στο Instagram ένα γλυκό στιγμιότυπο από τον μικρότερο γιο τους για αυτή την ιδιαίτερη μέρα του.

«Χρόνια πολλά, πρίγκιπα Λούις! 🎂 Σας ευχαριστώ για όλες τις ευγενικές ευχές σήμερα» έγραψαν στη λεζάντα της εικόνας που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter) και στο Instagram, η οποία δείχνει τον Λούις να χαμογελά ενώ είναι ξαπλωμένος σε μια κουβέρτα για πικνίκ στο γρασίδι.

Στη λεζάντα σημειώνεται επίσης ότι η φωτογραφία ανήκει στην Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με τη The Post «οι περήφανοι γονείς γιορτάζουν τα 6α γενέθλια του Louis με ένα ιδιωτικό πάρτι».

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φροντίζουν ώστε η ξεχωριστή του μέρα να είναι «όσο πιο φυσιολογική και διασκεδαστική», λαμβάνοντας υπόψη τους δύσκολους λίγους μήνες που έχει αντιμετωπίσει η οικογένεια.

«Με την υγεία της Κέιτ -και γνωρίζοντας πώς είναι η Κέιτ ως άνθρωπος- θέλει ο γιος της να έχει τα καλύτερα δυνατά γενέθλια, όπως κάθε μητέρα» είπε στη The Post πηγή προσκείμενη στο Παλάτι.

«Θα προσπαθήσει ακόμα να βεβαιωθεί ότι η μέρα είναι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική και διασκεδαστική για αυτό το παιδί, ειδικά όταν είναι σε αυτή τη νεαρή ηλικία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA