Μενού
Ριάνα
Ριάνα | Evan Agostini/Invision/AP
  • Α-
  • Α+

Η Ριάνα προώθησε το τελευταίο της project, μια συλλογή εσωρούχων, στα social media την Κυριακή, εμφανιζόμενη με δαντελένιο κορμάκι στο χρώμα του δέρματος που την έκανε «γυμνή». 

«Looking for nudes», έγραψε δίπλα σε ένα βίντεο με την ίδια να επιδεικνύει την τελευταία της συλλογή shapewear, προσθέτοντας το hashtag '#SavageXSignature', ενώ επίσης η ανάρτηση ανέφερε: «Αν η Ριάνα το θέλει, θα το δημιουργήσει».

Στο promo, η κάτοχος Grammy παρουσίασε ένα «κορμάκι» με χρώμα που προσομοίαζε την απόχρωση του ανθρώπινου δέρματος, δηλώνοντας: «Ήμουν απελπισμένη για ένα γυμνό».

Η τραγουδίστρια, η οποία εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά, είπε: «Όπως, πηγαίνω ανάμεσα στα nude όταν μαυρίζω ή όταν είμαι λίγο πιο χλωμή, είναι δύσκολο να βρεις ένα nude που να μπορείς να μεταφέρεις σε αυτό το εύρος αποχρώσεων, και το βρήκα».

Η Ριάνα είχε επίσης μεγάλα σκουλαρίκια με διαμαντένιο μονόπετρο, ένα λεπτό, χρυσό κολιέ και ένα διαμαντένιο βραχιόλι. Το μακιγιάζ της ήταν έτοιμο για την κάμερα με smoky eye και ροζ χρυσό χείλος. 

«Πολύ όμορφη, η υπέροχη ντίβα μου!!!», έγραψε ένας θαυμαστής της. Ωστόσο, οι περισσότεροι φάνηκαν απογοητευμένοι που η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε ξεκινήσει ένα νέο εμπορικό εγχείρημα και δεν παρουσίασε νέα μουσική.

Η Ριάνα λάνσαρε τον Απρίλιο τη συλλογή εσωρούχων Savage X Signature ως μέρος του brand Savage X Fenty. Τα επιχειρηματικά εγχειρήματα της Rihanna την έχουν κάνει τη νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχο της Αμερικής.

Η εκτιμώμενη καθαρή της αξία ανέρχεται σε περίπου 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια. Αύξησε σημαντικά την πελατειακή της βάση τον Απρίλιο όταν τής επετράπη να αρχίσει να πουλάει τα προϊόντα της Fenty Beauty στην Κίνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA