Μενού
Ο Jonathan Majors
Ο Jonathan Majors | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο ανερχόμενος ηθοποιός του franchise της Marvel, Jonathan Majors, κατάφερε να «τινάξει» στον αέρα την καριέρα του μετά από καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου για την επίθεση και κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο 34χρονος Majors είναι γνωστός για τον ρόλο του ως ο υπερ-κακός Kang the Conqueror στην ταινία Ant-Man and the Wasp: Quantumania του 2023, αλλά και για την εμφάνισή του ως «μαριονετίστας» της πλοκής στην επιτυχημένη σειρά Loki, στον ρόλο του «He Who Remains».

Kang the Domestic Abuser

O Jonathan Majors καταδικάστηκε τη Δευτέρα (18/12) από δικαστήριο του Μανχάταν για επίθεση και παρενόχληση κατά της συντρόφου του, Grace Jabbari, η οποία κατήγγειλε ότι ζούσε μέσα στον φόβο των βίαιων ξεσπασμάτων του, που κορυφώθηκαν τον Μάρτιο του 2023, όσο βρίσκονταν σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Στη διάρκεια λεκτικού διαπληκτισμού που είχαν, ο ηθοποιός σήκωσε το χέρι του και τη χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι. Ενώ κάθονταν μέσα στη Cadillac του, η κοπέλα κατάλαβε πως ο Majors φλέρταρε μέσω του κινητού του και το άρπαξε. Εξοργισμένος, της έστριψε το χέρι για να πάρει το τηλέφωνό του, και από πάνω τη χαστούκισε.

Ο Majors συνεχίζει ως σήμερα να δηλώνει αθώος, με τη Marvel Studios να παίρνει επίσης θέση επί του θέματος, ανακοινώνοντας τη λήξη της συνεργασίας της με τον ηθοποιό και τη λύση των συμβολαίων του για τα επερχόμενα «Avengers: The Kang Dynasty» και «Avengers: Secret Wars».

Η καταδικαστική απόφαση θα ανακοινωθεί στις 6 Φεβρουαρίου άνευ απροόπτου, ενώ ο Majors κινδυνεύει να καταδικαστεί και σε φυλάκιση ενός έτους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA