Μενού
Κώστας Μπίγαλης - Στούντιο 4
Κώστας Μπίγαλης - Στούντιο 4 | ΕΡΤ
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Μπίγαλης βρέθηκε την Τρίτη (23/4) στο «Στούντιο 4» και αποκάλυψε ότι στα πρώτα βήματα της καριέρας του είχε συστηθεί στο κοινό ως «Αλέξης Μπίγαλης» ύστερα από προτροπή του Τέρενς Κουίκ, ο οποίος τότε ήταν παραγωγός στη δισκογραφική εταιρεία στην οποία ανήκε.  

«Μου έδωσαν κάτι τραγούδια άλλων συνθετών, αλλά δεν έγινε τίποτα. Αναλαμβάνει παραγωγός στην εταιρεία ο Τέρενς Κουίκ με τον οποίο γίναμε και φίλοι έκτοτε», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

«Μου λέει "παίξε τα δικά σου τραγούδια" και του άρεσαν. Κάναμε δύο τραγούδια, τα ηχογραφήσαμε. Πριν όμως βγει ο δίσκος μου λέει "το Κώστας Μπίγαλης δεν μου πάει". Τότε στη μόδα ήταν τα μονολεκτικά, το Δάκης, Πασχάλης κλπ. 

Και μου λέει "θέλω να σε πω Αλέξη, έχεις πρόβλημα;". Εγώ ήθελα τότε να κάνω δίσκο με τα χίλια. Και "Τρύφωνα" να με έλεγε, θα έλεγα ναι. Βγήκε λοιπόν εκείνο το 45άρι που λέγομαι "Αλέξης Μπίγαλης" και υπάρχει και στο Διαδίκτυο. Αυτό τελείωσε και αμέσως μετά πήγα στον στρατό», συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5 - 2 λεπτά»

Στη συνέχεια ο Κώστας Μπίγαλης αναφέρθηκε στη μίνι σειρά στην οποία έπαιξε στα πρώτα βήματα της καριέρας του στο πλευρό του Άντονι Χόπκινς.

«Ήταν αμερικανική μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων θρησκευτικού περιεχομένου με σκηνοθέτη τον Ρόμπερτ Ντέι. Ήταν οι πράξεις των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, ξένη παραγωγή της Universal. 

Εμένα με βρήκαν από τη δραματική σχολή. Είχα πει και μία ατάκα, έπαιζα τον Σίμωνα τον Κυρηναίο. Με τον Άντονι Χόπκινς έτυχε να παίξω γιατί ήταν και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί που δεν είχαν σκηνή μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες ηθοποιούς, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα η σειρά», εξήγησε - μεταξύ άλλων - ο Κώστας Μπίγαλης.

«Είχα την τύχη για περίπου 1,5 - 2 λεπτά να συνυπάρξω σε μία σκηνή με τον μετέπειτα mega star του Χόλιγουντ», πρόσθεσε. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA