Μενού
Μαρία Μπακοδήμου
Μαρία Μπακοδήμου | NDP
  • Α-
  • Α+

Σε συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως όταν ήταν ανήλικη, είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα, ακόμα και στη μητέρα της της το εξομολογήθηκε μόλις λίγα χρόνια πριν.

Αναλυτικότερα, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η Μαρία Μπακοδήμου ερωτήθηκε εάν έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας με την παρουσιάστρια της εκπομπής «Γεια σου» να δίνει αρνητική απάντηση, όμως, να αποκαλύπτει ότι αυτό συνέβη όταν ήταν ανήλικη. 

«Στον χώρο εργασίας, όχι. Έχω δεχθεί όμως όταν ήμουν ανήλικη και ήταν πολύ δύσκολο. Να σκεφτείς ότι το είπα στη μαμά μου πριν από λίγα χρόνια», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Όταν ένα παιδί παρενοχλείται, αισθάνεται ότι το έχει προκαλέσει, ότι κάτι έκανε και έδωσε στον άλλο το δικαίωμα να το κάνει. Οπότε δεν το λέει. Γι’ αυτό οι γονείς πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά τους. Η μαμά μου σοκαρίστηκε πάρα πολύ όταν της το είπα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Ήμασταν στη θάλασσα, ήθελα χρόνια να της το πω και έψαχνα την αφορμή. Ταράχτηκε τόσο πολύ, που μου είπε "ζαλίστηκα, θέλω να βγω έξω". Πάντα πιστεύω ότι τα παιδιά διατρέχουν πολύ μεγάλο κίνδυνο παρενόχλησης, όσο και να τα προστατεύεις», τόνισε η Μαρία Μπακοδήμου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA