Μενού
robin williams
Associated Press
  • Α-
  • Α+

Το να πούμε ότι απλώς «λείπει» από τις σύγχρονες ταινίες ο Ρόμπιν Γουίλιαμς για το ερμηνευτικό του ταλέντο, είναι λίγο. Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς λείπει πολύ.

Η κωμική του πλευρά μας χάρισε διαμάντια, η δραματική το ίδιο, ακόμα και υπέροχα θρίλερ, όπως το Insomnia, μας άφησε παρακαταθήκη. Η ίδια η ζωή του αγαπημένου ηθοποιού, όσα τουλάχιστον άφηνε να διαρρεύσουν προς τα έξω, είχε γλυκά παραλειπόμενα, όπως οι στιγμές που μας αποκάλυπτε τον εθισμό του στα videogames. Δεν έπαιζε απλά ο Ρόμπιν, το ζούσε.

Η περίπτωση της Ζέλντα

Ο «Θρύλος της Ζέλντα», ένα πραγματικά θρυλικό brand, ένας αγαπημένος τίτλος βιντεοπαιχνιδιών από τα '80s ως και σήμερα, ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα games του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός βάφτισε την κόρη του Ζέλντα, και ήταν τόσο μεγάλη και φανερή η αγάπη του για το «Ζέλντα», που η Nintendo του έδωσε τη θέση του πρωταγωνιστή σε διαφημιστικό σποτ για τον τίτλο «The Legend of Zelda: Ocarina of Time».

Στη συνέχεια, Ρόμπιν και Ζέλντα Γουίλιαμς εμφανίστηκαν και σε σποτ για το «The Legend of Zelda: Skyward Sword».

Το αποκορύφωμα

Είναι αλήθεια πως ακούγεται μακάβρια η χρήση της λέξης «εθισμός» για έναν άνθρωπο που ο ίδιος επέλεξε να αφαιρέσει τη ζωή του, όμως ο Ρόμπιν ήταν πραγματικά ανελέητος και δεν είχε κανένα ενδοιασμό στο να εκφράζεται για το κόλλημα του.

Σε συνεντεύξεις του στις αρχές των '00s, αποθέωνε παιχνίδια όπως το Zelda, το World of Warcraft, το Ηalf Life και το Call of Duty. Το τελευταίο το περιέγραφε ως «διαδικτυακό ναρκωτικό».

Αγαπούσε τα πολεμικά παιχνίδια, ίσως γιατί στον ελεύθερο του χρόνο λάτρευε να μελετά την βιβλιογραφία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μάλιστα, σε μια συνέντευξη, όταν τον είχαν ρωτήσει τι του άρεσε να παίζει, είχε απαντήσει Battlefield 2, και είχε τονίσει, «2, σαν να λέμε ως τις 2 το πρωί».

Επίσης δεν είχε αφήσει στην άκρη μια παρενέργεια του gaming, πώς όταν «πορωνόταν» με παιχνίδια όπως το Counter -Strike κατέληγε να βρίζει διαδικτυακούς αντιπάλους, συχνά έφηβους, συνήθως στις 2-3 το πρωί.

Άνθρωποι ήταν και ο Ρόμπιν, και είχε αδυναμίες όπως όλοι μας. Ακόμα περισσότερο, όταν το save δεν του πήγαινε καλά. 

Δείτε επίσης:

Η «χρυσή» ελληνική σόδα που αγοράστηκε από την Coca Cola για 45 εκατ. ευρώ

Σε αυτή τη θέση δίνουν οι books τη Μαρίνα Σάττι μετά τον ημιτελικό

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA