Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον χωρισμό της Αθηνάς Οικονομάκου σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωινό του Σαββάτου, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega.

«Σε σχέση με αυτά που βλέπω και στα social media και στο πως ανοίγει όλο αυτό το ζήτημα, το οποίο εγώ λόγω προσωπικής σχέσης με την Αθηνά έτυχε να γνωρίζω νωρίτερα, θέλω να πω ας μην ανοίγει και μεγάλη κουβέντα», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, παίζουν τώρα βιντεάκια από πριν λίγο καιρό που υπήρχαν ψίθυροι για χωρισμό, τι έλεγε η Αθηνά και “α, έλεγε ψέματα”», υπογράμμισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Τι έπρεπε να πει δηλαδή; Έπρεπε να πει δηλαδή σε έναν δημοσιογράφο και σε ένα μικρόφωνο που εμφανίστηκε μπροστά της, “κάτσε να σου πω τι συμβαίνει στη ζωή μου”; Είναι λογικό αυτό. Οι αποφάσεις αυτές και οι διαδικασίες αυτές δεν γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη», συμπλήρωσε η γνωστή παρουσιάστρια.

Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να ακούω»

«Δεν δίνεις αναφορά αναλυτική, καθημερινή στα social media. Όταν φτάσεις στο σημείο να πάρεις μια τέτοια απόφαση, φυσικά και την μοιράζεσαι και την ανακοινώνεις. Γιατί ενδεχομένως θα προχωρήσουν και με τη ζωή τους και θα είναι χωριστά οπότε θα προκύψει αυτό. Από εκεί και πέρα όμως όλη αυτή η κουβέντα που γίνεται, δεν μπορώ να την ακούω», τόνισε στη συνέχεια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA