Μενού
Ερωτευμένο ζευγάρι
Ερωτευμένο ζευγάρι | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ο καθένας έχει το δικό του «μανιφέστο» στην προσέγγιση του έρωτα, αλλά με βάση την αστρολογία, ορισμένα ζώδια τσουβαλιάζονται με βάση τα χαρακτηριστικά τους.

Υπάρχουν τρία ζώδια συγκεκριμένα, τα οποία ερωτεύονται παράφορα και χωρίς αναστολές, ψάχνοντας για μονιμότητα και σταθερότητα στις σχέσεις τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι συνήθως πιστοί και επιζητούν πάνω απ'όλα τη συντροφικότητα. Ονειρεύονται ιστορίες αγάπης τύπου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» και προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια σταθερή «ροή» στις σχέσεις τους.

Καρκίνος 

Αφοσιωμένοι και πολύ στοργικοί προς τον σύντροφό τους, οι Καρκίνοι κυριεύονται από τα έντονα συναισθήματά τους και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για νιώσει το άλλο τους μισό άνετα στο πλαίσιο της σχέσης

Λέων

Ιδιαίτερα παθιασμένοι τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική τους ζωή, οι Λέοντες είναι στα καλύτερά τους όταν βρίσκουν έναν εξίσου αφοσιωμένο και παθιασμένο εραστή.

Θα πέσουν μάλιστα «με τα μούτρα» στη σχέση αν βρουν έναν σύντροφο που εκτιμά την ανεξάρτητη και αισιόδοξη προσέγγισή τους στη ζωή. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA