Μενού
radio-arvyla-antonis-kanakis
Ράδιο Αρβύλα - Αντώνης Κανάκης | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Θρήνος για τον ραδιοφωνικό παραγωγό και παρουσιαστή, Αντώνη Κανάκη, ο οποίος με μία συγκινητική του ανάρτηση αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο, Μιχάλη.

Στην ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη γίνεται λόγος πως ο Μιχάλης διατηρούσε το δισκοπωλείο «Billboard», ένα από τα δισκάδικα που, όπως αναφέρει ο παρουσιαστής, «ανακάλυψε πολλά κιλά μουσικής».

«Εκεί ανακάλυψα πολλά κιλά μουσικής, αφού ο Μιχάλης που το είχε, όποτε έφερνε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό, τις βάζαμε στο πικαπ που είχε δίπλα του και τις ξεψαχνίζαμε. Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του. 

Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη στον φίλο του, Μιχάλη

«Τη δεκαετία του ‘80 το βασικό μου στέκι ήταν τα δισκάδικα. 

Rock 100, Πάτσης, Blow up, Stereodisc, Άλκης κ.α.. 

Περισσότερο ίσως απ´ όλα, μαζί με το Rock 100, ξημεροβραδιαζόμουν σε ένα πολύ μικρό σε μέγεθος (πραγματικά πολύ μικρό), στην Προξένου Κορομηλά, το Billboard. 

Εκεί ανακάλυψα πολλά κιλά μουσικής, αφού ο Μιχάλης που το είχε, όποτε έφερνε νέες ανεξάρτητες κυκλοφορίες από το εξωτερικό, τις βάζαμε στο πικαπ που είχε δίπλα του και τις ξεψαχνίζαμε. 

Και κάπως έτσι, ο άνθρωπος αυτός γίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σου, τότε που αυτή ήταν ακόμα ανέμελη, ρομαντική και γεμάτη όνειρα. 

Εχθές, μου ήρθε βραδιάτικα ένα μήνυμα που έγραφε πως ο Μιχάλης έφυγε…

Ο φίλος μας, ο Μιχάλης ο Billboard».

Δείτε επίσης:

Ο μυστηριώδης θάνατος του γιου της πριγκίπισσας Σίσι και της ανήλικης ερωμένης του - Πώς επηρέασε τον ρου της ιστορίας

Η πρωτεύουσα όπου ο κεντρικός της δρόμος λέγεται Ελλάς και δεκάδες άλλοι έχουν ονόματα αρχαίων

Παντρεμένη για μόλις μία ώρα - Από νύφη… χήρα σε έναν γάμο εφιάλτη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA