Μενού
Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στο ριάλιτι του Star «Η Φάρμα»
Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στο ριάλιτι «Η Φάρμα» | Star
  • Α-
  • Α+

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος κατάφερε να περάσει με επιτυχία την τελευταία μονομαχία αποχώρησης που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι παίκτες στο ριάλιτι «Η Φάρμα» στον ημιτελικό που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/12).

Ο παίκτης της Φάρμας κατάφερε να συλλέξει τα 20 τσουβάλια από τα καλάθια που βρίσκονταν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρει στο καλάθι, το οποίο είχε τοποθετηθεί στον τερματισμό. Ο Αλέξανδρος Τέλλιος θα διαγωνιστεί στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαζι με τον Γιώργο Γιαννακίδη.

Ποιος είναι ο Αλέξανδρος Τέλλιος

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος είναι 26 ετών. Γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά από μικρή ηλικία μετακόμισε με την οικογένειά του στη Λάρισα, όπου και μεγάλωσε. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως γυμναστής και μοντέλο, ενώ παράλληλα εργάζεται και σε χώρους εστίασης.

Ο 26χρονος έχει δείξει τον αγωνιστικό του χαρακτήρα μέσα από τις δοκιμασίες στη Φάρμα και στόχος του, τώρα που έφτασε στον τελικό, είναι να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στη Φάρμα
Ο Αλέξανδρος Τέλλιος στη Φάρμα | Star

Ο τελικός της Φάρμας θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA