Μενού
survivor
Survivor | @ΣΚΑΙ
  • Α-
  • Α+

Το Survivor επέστρεψε στον ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Λιανός, αφότου υποδέχτηκε τις δύο ομάδες στον Άγιο Δομίνικο, αποκάλυψε την ανατροπή που επιφυλάσσει η φετινή έβδομη για τους παίκτες που δεν πίστευαν στα αυτιά τους τα όσα τούς ανακοινώθηκαν.

Συγκεκριμένα, νέοι κανόνες θα ισχύσουν φέτος, με τους διαγωνιζόμενους να μην αποχωρούν με ψηφοφορία, μετά από απόφαση του κοινού, αλλά μετά από ήττα σε κάποια από τις δοκιμασίες του ριάλιτι.

Οι νέοι κανόνες στο Survivor

«Δεν υπάρχει πια ψηφοφορία κοινού, δεν υπάρχουν SMS, δεν υπάρχουν τηλέφωνα για να σάς κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και συνέχισε:

«Εδώ πλέον θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και την καλή αγωνιστική σας κατάσταση, αλλά και τη στρατηγική σας. Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρεί, θα αποχωρεί μέσα από μία μονομαχία. Για να φτάσει όμως σε αυτή τη μονομαχία θα πρέπει να έχει ψηφιστεί από την ομάδα του».

«Άρα, χρειάζεται διπλωματία, χρειάζεται στρατηγική, για να είστε απαραίτητοι στην ομάδα σας και χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικότητα, αν φτάσετε στο σημείο να είστε υποψήφιοι προς αποχώρηση για να παραμείνετε στο παιχνίδι».

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Το Survivor ξεκίνησε σαν ένα μικρό κοινωνικό πείραμα και γρήγορα έγινε το πιο δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης που έχει γίνει ποτέ στην τηλεόραση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA