Μενού
Γιώργος Αυτιάς
Γιώργος Αυτιάς | NDP
  • Α-
  • Α+

Νέες υποψηφιότητες που αποκαλύφθηκαν χθες φέρνουν καραμπόλες στη μικρή οθόνη. Στο παρασκήνιο, βέβαια, των τηλεοπτικών σταθμών φημολογείται πως πρόκειται και για «ευκαιρία» ζωντανών δοκιμαστικών που θα αξιολογηθούν εν όψει της έναρξης της επόμενης τηλεοπτικής περιόδου το φθινόπωρο του 2024.

Εδώ και μήνες είναι γνωστή η συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η λύση που προκρίνεται πλέον εντός ΣΚΑΪ είναι να μην υπάρξει μόνιμη αντικατάσταση τη φετινή σεζόν και το κενό στην παρουσίαση του «Καλημέρα» να καλυφθεί με εκ περιτροπής παρουσίαση (rotation).

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά διαδοχικά από την καρέκλα του παρουσιαστή της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ θα περάσουν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος που παρουσιάζουν μαζί το «Σήμερα» και στη συνέχεια οι «Αταίριαστοι» Χρήστος Κούτρας και Γιάννης Ντσούνος.

Καθένας εκ των τεσσάρων δημοσιογράφων θα παρουσιάσει μόνος του ένα ή δύο Σαββατοκύριακα μέχρι και το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Νόνη Δούνια και Δημήτης Πανόπουλος «αποχωρούν»

Όσον αφορά στην αντικατάσταση της Νόνης Δούνιας στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!» του Κώστα Τσουρού στο Mega και εδώ μάλλον θα υπάρξουν διαδοχικές αντικαταστάσεις από πρόσωπα που ήδη συμμετέχουν στις άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές του Mega.

Το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου έγινε γνωστό πως ο δημοσιογράφος του «Καλύτερα Δε Γίνεται!» της Ναταλίας Γερμανού, Δημήτρης Πανόπουλος, έχει συμφωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη για τη συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ η αντικατάσταση θα γίνει με διάφορα πρόσωπα από την τηλεοπτική αγορά και πρόκειται επί της ουσίας για δοκιμαστικό εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν καθώς ανεξαρτήτως της εκλογής ή μη του Δημήτρη Πανόπουλου, θεωρείται δεδομένη η αποχώρησή του από την ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

To απόγευμα της Τρίτης 2 Απριλίου έγινε επίσης γνωστό πως στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα συμμετέχει και ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Παπανώτας. Όσον αφορά στην αντικατάστασή του στο «Happy Day» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου τη θέση του θα καταλάβει κατά πάσα πιθανότητα η δημοσιογράφος, Όλγα Λαφαζάνη που ούτως ή άλλως ανήκει στην ομάδα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κοντά στο «ναι» για το νέο ριάλιτι του Open 

Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά στην παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου στο «Tv Queen». Αυτός τελικά θα είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι του Open που θα αναζητήσει τη νέα ανερχόμενη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης.

Φαίνεται πως ο παρουσιαστής εξασφάλισε την ειδική άδεια που ζήτησε από τον Alpha, ώστε να μπορεί να πάρει μέρος στο νέο ριάλιτι του Open συνεχίζοντας, όμως, παράλληλα και την παρουσία του στην εκπομπή «Super Κατερίνα» της Κατερίνας Καινούργιου τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα αναλάβει τα καθήκοντα του διευθυντή της τηλεοπτικής Ακαδημίας. Τα μαθήματα, αλλά και η διαμονή των συμμετεχουσών θα είναι στις εγκαταστάσεις της Barking Well Media στην Κάντζα που χρησιμοποιήθηκαν για το «Fame Story» και έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακαινίζονται.

Ρόλους καθηγητών στην Ακαδημία θα έχουν πολλά πρόσωπα: Ακούγονται τα ονόματα της Μαίρης Συνατσάκη, της Μαρίας Σολωμού, αλλά και της Κατερίνας Γκαγκάκη. Δεν είναι ακόμη βέβαιο εάν θα υπάρχει κριτική επιτροπή ή η αποχώρηση θα γίνεται απευθείας μέσω ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό κοινό.

Όσον αφορά στην παρουσίαση προβάδισμα πλέον έχει αποκτήσει η Ιωάννα Μαλέσκου. Το πρότζεκτ προτάθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία τελικά αρνήθηκε λόγω της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Όσον αφορά στη Σοφία Αλιμπέρτη που έχει συμβόλαιο με την Barking Well Media όλα δείχνουν πως θα αξιοποιηθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Το πρώτο τρέιλερ του νέου ριάλιτι «Tv Queen» αναμένεται άμεσα, ενώ η πρεμιέρα του πρότζεκτ τοποθετείται χρονικά αμέσως μετά το Πάσχα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA