Μενού
Ο Γιώργος Γιαννακίδης στο ριάλιτι του Star «Η Φάρμα»
Ο Γιώργος Γιαννακίδης στο ριάλιτι «Η Φάρμα» | Star
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον μεγάλο τελικό της «Φάρμας» που θα προβληθεί απόψε, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star. Ο Γιώργος Γιαννακίδης είναι ένας από τους φιναλίστ, ο οποίος μαζί με τον Αλέξανδρο Τέλλιο, θα διεκδικήσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ. 

Ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάφερε να περάσει με επιτυχία την τελευταία μονομαχία αποχώρησης που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας οι παίκτες στον ημιτελικό του ριάλιτι που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/12).

Ο παίκτης της Φάρμας κατάφερε να συλλέξει τα 20 τσουβάλια από τα καλάθια που βρίσκονταν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρει στο καλάθι, το οποίο είχε τοποθετηθεί στον τερματισμό.

Γιώργος Γιαννακίδης: Η στιγμή που μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας για 3η φορά

Ο Γιώργος Γιαννακίδης αμέσως μετά τη νίκη του στον ημιτελικό, δέχθηκε επίσκεψη από την οικογένειά του. Η σύζυγος και οι κόρες του τού είχαν και μία συγκινητική έκπληξη. «Μπαμπά έχουμε ένα δωράκι, έκπληξη θα είναι!» είπε η κόρη του και του παρέδωσε ένα κουτί το οποίο μέσα είχε την ευχάριστη ανακοίνωση.

«Είδα ένα τεστ εγκυμοσύνης και μια φωτογραφία της. Είναι κάτι που το έχω ξαναζήσει άλλες δύο φορές και νιώθω ευλογημένος που έχω γίνει πατέρας. Νιώθω πολύ τυχερός. Είναι τα καλύτερα δώρα που μου έχει κάνει η γυναίκα μου. Τώρα θα έχουμε άλλο ένα μωρό» είπε συγκινημένος ο παίκτης.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γιαννακίδης

Ο Γιώργος Γιαννακίδης κατάγεται από το Βατερό Κοζάνης και εργάζεται ως αγρότης. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στη Γερμανία ως security αλλά γύρισε γιατί δεν έβλεπε τους δικούς του ανθρώπους όσο ήθελε.  Προσέχει πολύ την ποιότητα της διατροφής των παιδιών του και γι’αυτό το λόγο στο κτήμα του στο Βατερό έχει και ζώα.

Ο Γιώργος Γιαννακίδης στο ριάλιτι του Star «Η Φάρμα»
Ο Γιώργος Γιαννακίδης στο ριάλιτι «Η Φάρμα» | Star

Ο λόγος που μπήκε στη «Φάρμα» είναι οι κόρες του, αφού θέλει να είναι περήφανες για αυτόν.  Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τις MixedMartialArts και όταν μπορεί κάνει ταξίδια με τη μηχανή του.

Ο τελικός της Φάρμας θα προβληθεί σήμερα, Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 21:00 στο Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA