Μενού
Μιρέλλα Παπαοικονόμου
Μιρέλλα Παπαοικονόμου | (NDP PHOTO)
  • Α-
  • Α+

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο της ελληνικής μυθοπλασίας έχοντας τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα έχει διπλή παρουσία.

Το Mega εξασφάλισε την προβολή της μίνι σειράς σε σενάριό της «Δεκαεπτά Κλωστές» που έχει ήδη προβληθεί από την συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote. Πρόκειται για μια σειρά βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια η οποία αφηγείται μια πραγματική ιστορία που διαδραματίστηκε στα Κύθηρα το 1909.

Το σίριαλ εποχής εξιστορεί μία από τις μαζικότερες δολοφονίες που γνώρισε ποτέ η χώρα. Το κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας, είναι ο Αντώνης, ένας φιλήσυχος τσαγκάρης τον οποίο υποδύεται ο Πάνος Βλάχος. Ήταν ένας αγαπητός νέος άνδρας, μέχρι που τον συκοφάντησαν αναίτια.

Η κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας τον αναγκάσε να αφήσει τον τόπο του κάνοντας μια νέα αρχή στον Πειραιά. Ξανά, όμως, η προσπάθειά του να ξεφύγει πέφτει στο κενό. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τώρα, του μένει μόνο ένας δρόμος: Η εκδίκηση. Συμπρωταγωνιστούν γνωστοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι: Μαρίνα Ψάλτη, Αθηνά Τσιλύρα, Θοδωρής Κατσαφάδος, Κώστας Φλωκατούλας και Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Σύντομα η Μιρέλλα Παπαοικονόμου ξεκινά την προετοιμασία και για τη νέα της σειρά που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η επιτυχημένη σεναριογράφος θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα της Ντορίνας Παπαλιού «Το απαραίτητο φως».

Κεντρική ηρωίδα η Λουίζα Λασκαράτου που επιστρέφει από την Οξφόρδη ύστερα από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της, γνωστού Αθηναίου δικηγόρου. Την περιμένει το τελευταίο του μήνυμα: Η άγνωστη σ' εκείνη φωτογραφία του πίνακα ενός διάσημου σκοτσέζου ζωγράφου του 19ου αιώνα, που είχε κλαπεί από την οικογένειά της στα χρόνια της Κατοχής.

Σύντομα η Λουίζα θα ανακαλύψει πως η ιστορία του πίνακα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ανεξήγητη εκτέλεση της νεαρής ζωγράφου Λουίζ Χατζηλουκά της γιαγιάς της το 1944. Η αλήθεια όμως, όπως και η τύχη του πίνακα αγνοούνται... Αυτή η σειρά δεν αναμένεται πριν το δεύτερο μισό της σεζόν και πιθανόν θα κάνει πρεμιέρα πρώτα στην πλατφόρμα του ERTFLIX.

Διαβάστε επίσης

Η φρικιαστική ιστορία της Μαρίας Παπαδάκη που σκότωσε, τεμάχισε και έβρασε το εγγόνι της

Ο... πικρός καφές: Αυξήσεις στις τιμές - Μια «ανάσα» από τα τρία ευρώ ο φρέντο εσπρέσο

Ημιτελικός Eurovision 2024: Τι ώρα διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι - Τον δείχνει η ΕΡΤ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA