Μενού
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στη «Φάρμα»
Η Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο | Star
  • Α-
  • Α+

Η Φάρμα με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα (25/9) και στο επεισόδιο της Πέμπτης παραγματοποιήθηκε η πρώτη μονομαχία για την παραμονή στο παιχνίδι, ανάμεσα στην Έλενα και τη Μαρία.

Λίγο πριν τη χθεσινή μονομαχία, οι δύο παίκτριες είχαν μία κουβέντα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ μια συζήτηση που έκανε με την Έλενα έφερε στο προσκήνιο και την προσωπική του ζωή.

Η Φάρμα: Η συζήτηση που έφερε σε αμηχανία τον Κουτσόπουλο

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά στην επαγγελματική πορεία της παίκτριας στη Σαουδική Αραβία. Η Έλενα εργαζόταν τον τελευταίο χρόνο ως γραμματέας πριγκίπισσας. «Λοιπόν, να σου πω... Το τηλέφωνο του πρίγκιψ που το θέλω, το έχεις κρατήσει;», της είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.«Της πριγκίπισσας», του απάντησε η παίκτρια, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Της πριγκίπισσας, μια χαρά. Γιατί θα μας φάνε ζωντανούς».

«Και είναι και ελεύθερη, αν και είσαι παντρεμένος βέβαια, οπότε δεν γίνεται», σχολίασε τότε η Έλενα, φέρνοντας σε αμηχανία τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

 

«Όχι, δεν θέλω πριγκίπισσα. Έχω τη δικιά μου πριγκίπισσα και είμαι μια χαρά», της είπε, με την Έλενα να μην το βάζει κάτω και να αναζητά το κατάλληλο «ταίρι» για την πριγκίπισσα.

«Κάποιον να της προξενέψουμε ίσως; Είναι πολύ όμορφη», του είπε, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κλείνει την κουβέντα εκεί. «Τέλος με το κουτσομπολιό, πάμε παρακάτω. Πάμε στο δια ταύτα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA