Μενού
Σκηνή από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα»
Σκηνή από τη σειρά «Η Μάγισσα» | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Λέχου, η οποία πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα», ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά, δίνοντας το spoiler που περιμένει με αγωνία το κοινό και δεν είναι άλλο, από το πότε θα αποκαλυφθεί ποιος είναι ο δολοφόνος του βρέφους. 

«Ο δολοφόνος θα αποκαλυφθεί στο 20ο επεισόδιο και θα ξαφνιάσει το κοινό», είπε η Κατερίνα Λέχου, η οποία υποδύεται τη Δαμιανή στην υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1.

 

Η Μάγισσα: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (10/10)

Η Θεοφανώ μαθαίνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της απ’ την Αγάθη και τον Μανόλη που θα την αναστατώσουν. Ο Μιχαήλ δε δέχεται πως τα οστά που βρήκε ο Κανέλλος, είναι του αδερφού τους, του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσά τους. Ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένειά τους.

Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα. Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή. Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA