Μενού
Η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του «My Style Rocks»
Η Κατερίνα Καραβάτου στο πλατό του «My Style Rocks» | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η καθημερινή ψυχαγωγία του ΣΚΑΪ. Καθώς από την επόμενη σεζόν η ποσόστωση μεταξύ ενημέρωσης και entertainment αλλάζει με το κανάλι του Φαλήρου να έχει ήδη αποφασίσει να ενισχύσει την παρουσία των ενημερωτικών εκπομπών στο πρόγραμμά του.

Οι τρεις γυναίκες του ΣΚΑΪ

Συζητήσεις με τις δύο παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών μαγκαζίνο δεν έχουν ακόμη γίνει. Στην περίπτωση της Μαρίας Μπακοδήμου και της εκπομπής της «Γεια σου» το Σαββατοκύριακο όλες οι μέχρι τώρα ενδείξεις -και εκτός συγκλονιστικής ανατροπής- συνηγορούν στην ολοκλήρωση της εκπομπής και στην αποχώρησή της παρουσιάστριας από τον ΣΚΑΪ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Δείτε εδώ: Απρόσμενη αποχώρηση από τη «Μουρμούρα» μετά από 7 χρόνια

Με τη Φαίη Σκορδά τα πράγματα είναι πιο σύνθετα και μέχρι στιγμής εάν και η οικοδέσποινα του «Fay’s Time» φαίνεται πως έχει ήδη μπει σε συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς το ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί σύντομα με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ θα είναι καθοριστικό για την παραμονή της ή όχι στο κανάλι του Φαλήρου.

Σε κάθε περίπτωση, η Κατερίνα Καραβάτου θα παραμείνει στον ΣΚΑΪ και μάλιστα σε άλλον ρόλο. Σε αυτόν της κεντρικής παρουσιάστριας ζωντανής ψυχαγωγικής εκπομπής θέση που έχει υπηρετήσει με επιτυχία για πολλά χρόνια.

Η τελική έκβαση των συζητήσεων με Σκορδά και Μπακοδήμου θα κρίνουν τη ζώνη που θα αναλάβει όμως -σύμφωνα με πληροφορίες του Reader- ήδη έχουν γίνει κάποιες βολιδοσκοπήσεις σε πρόσωπα που εργάζονται τώρα σε ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου για το πως θα έβλεπαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους με την Κατερίνα Καραβάτου. Όσον αφορά στο «My Style Rocks» όλα δείχνουν πως για μια τουλάχιστον σεζόν θα ξεκουραστεί.

Ξεκίνησαν οι επαφές για την επιστροφή του «Booth»

Ίσως και μετά το Πάσχα να επιστρέψει το «Booth» στη συχνότητα του Open. Και μάλιστα εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτό να γίνει σε δύο version. Μια καθημερινή μεσημεριανή στη μορφή που είχε η εκπομπή με τις τηλεφωνικές γραμμές και παλαιότερα αλλά και μια special βραδινή εκδοχή της όπου μια φορά την εβδομάδα οι οικοδέσποινες θα ακούν απορίες και προβλήματα τηλεθεατών που δεν μπορούν να ακουστούν σε ημερήσια εκπομπή λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στο περιεχόμενο των προγραμμάτων από την σχετική οδηγία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Πολλά τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των παρουσιαστριών. Κατ’ αρχήν μέλη της ομάδας από την προηγούμενη θητεία της εκπομπής δηλαδή η Σοφία Μουτίδου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Τα καινούργια πρόσωπα που ακούγονται έντονα στα γραφεία της Barking Well Media στην Κάντζα είναι αυτά της Ελίνας Παπίλα και της Μαριάντας Πιερίδη αν και για τη δεύτερη υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο να αναλάβει την καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του Open από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας.

Ένα ακόμη πρόσωπο έχει δεχθεί πρόταση και μάλιστα συνοδευμένη από ισχυρό pressing. Πρόκειται για την Έλενα Χριστοπούλου. Η ίδια δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση περιμένοντας και τις τελικές αποφάσεις του STAR για την επιστροφή ή όχι του GNTM.

Σε κάθε περίπτωση το «Booth» αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του Open. Στο κανάλι της Παιανίας έχει ήδη ξεκινήσει ένας πρώτος ανασχεδιασμός εν όψει και της επόμενης σεζόν.

Κάποιες εκπομπές δεν αναμένεται να συνεχιστούν καθώς ο διαχειριστής του ψυχαγωγικού προγράμματος του Ανοιχτού Καναλιού η Barking Well Media περίμενε σαφώς καλύτερες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης από αυτές που καταγράφηκαν και συνεχίσουν να καταγράφονται στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Δείτε επίσης: 

Το unfair Σαμαρά σε δικό του άνθρωπο, ο γαλάζιος που... έγινε ΠΑΣΟΚ και το ψάρι με τη φον ντερ Λάιεν

Οικογένεια της Κυριακής: «Προμελετημένο το έγκλημα, στο πλαίσιο του σχεδίου του η απόπειρα αυτοκτονίας»

Παναγιώτα Βλαντή: «Στην οικογένεια ήμουν η "γεροντοκόρη", γιατί δεν είχα παντρευτεί»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA