Μενού
Νίκος Κοκλώνης - Just The Two Of Us
Νίκος Κοκλώνης - Just The Two Of Us | @nkoklonis - Instagram
  • Α-
  • Α+

Τα νεύρα τεντωμένα, οι ισορροπίες σε λεπτό σκοινί, υποχωρήσεις τακτικής και αντεπιθέσεις της τελευταίας στιγμής. Το μεταγραφικό τοπίο του φετινού καλοκαιριού στη μικρή οθόνη μόνο ειδυλλιακό δεν είναι και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που τελικά θα κάτσει η «μπίλια» πριν στελέχη και τηλεαστέρες αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Νέα δεδομένα σαφώς πιο ευοίωνα προκύπτουν για τη συνέχιση της συνεργασίας του Νίκου Κοκλώνη με το Open αν και υπάρχουν ακόμη πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές έχουν μετακινηθεί από το «σημείο μηδέν» των προηγούμενων εβδομάδων και τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια εκτόνωσης της κρίσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Το κλίμα στη συνάντηση μεταξύ του Νίκου Κοκλώνη και στελεχών της Barking Well Media με εκπροσώπους της ιδιοκτησίας του Open που σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ήταν βελτιωμένο. Η πλευρά της εταιρίας παραγωγής προσήλθε στη συνάντηση με νέο αναθεωρημένο budget για τη σεζόν '24 – '25 σαφώς πιο σφιχτό σε σχέση τα προηγούμενα που είχαν κατατεθεί.

Το πλάνο προβλέπει σε πρώτη φάση την διατήρηση κάποιων ζωντανών ψυχαγωγικών εκπομπών και όχι μεγαλεπήβολων σχεδίων για το prime time τουλάχιστον για το πρώτο μισό της νέας σεζόν.

Ένας πρώτος σχεδιασμός θέλει το Open να διαθέτει την πρωινή του ψυχαγωγική εκπομπή από τη νέα χρονιά καθώς και μεσημεριανό κοινωνικό μαγκαζίνο, το οποίο θα παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου. Επίσης θα υπάρχουν δύο ψυχαγωγικές εκπομπές το Σαββατοκύριακο.

Το βραδινό πρόγραμμα θα έχει κυρίως ξένες ταινίες και σειρές, ενώ υπάρχει η σκέψη να αγοραστεί νέα τούρκικη σειρά για προβολή πριν ή μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Φαίνεται πως το πλάνο των ριάλιτι («Fame Story», «Trap Star» κτλ) μπαίνει στην παρούσα φάση στο «ψυγείο» και θα επανεξεταστεί αργότερα. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ωστόσο και καθώς οι ψυχαγωγικές εκπομπές ολοκληρώνονται όλες μέχρι τις 30 Ιουνίου στόχος είναι να υπάρξει άμεση ενημέρωση του προσωπικού για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Θανάσης Πάτρας στον ΑΝΤ1 αναζητείται το πρόσωπο δίπλα του

Μπορεί το υπό δημιουργία δίδυμο Ουγγαρέζου – Πάτρα για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 να «έσπασε» πριν καλά – καλά δημιουργηθεί, ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Θανάσης Πάτρας θα είναι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου και τώρα αναζητείται το πρόσωπο που θα βρεθεί δίπλα του.

Ακούγεται έντονα το όνομα της Δέσποινας Καμπούρη που αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ομάδα του «Πάμε Δανάη!». Η δημοσιογράφος έχοντας μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση έχει και το προσόν της διαχείρισης κοινωνικών θεμάτων της επικαιρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους διαθέτουν αποδεδειγμένη τηλεοπτική χημεία καθώς έχουν βρεθεί μαζί στον καναπέ του «Πάμε Δανάη!» όταν χρειάστηκε ο Θανάσης Πάτρας να αντικαταστήσει κάποιον από τους άνδρες της παρέας. Στο Μαρούσι πάντως εξετάζουν και άλλες εναλλακτικές και άμεσα ξεκινά νέος κύκλος τηλεφωνημάτων.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA