Μενού
Dragons' Den - Super Κική
Dragons' Den - Super Κική | ΑΝΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Youtuber, Super Κική, θα εμφανιστεί στο σημερινό 11ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του «Dragons' Den», του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, το οποίο θα προβληθεί απόψε Παρασκευή (29/3) , στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Μάλιστα, η ιστορία της Super Κικής για το πώς έκαναν μαζί με μια φίλη της τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα, θα συγκλονίσει τους Dragons και μια μικρή γεύση μας δίνει το παρακάτω απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο.  

Στα δέκα επεισόδια του Dragons' Den Greece IΙ οι Έλληνες επενδυτές έχουν ήδη δώσει 1.693.000 ευρώ από προσωπικά τους κεφάλαια σε επιχειρηματίες που τους εντυπωσίασαν με τις ιδέες και τις επιχειρήσεις τους.

Στο αποψινό επεισόδιο του Dragons' Den Greece IΙ φιλόδοξοι επιχειρηματίες θα βρεθούν μπροστά στους έλληνες επενδυτές και θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους διεκδικώντας μια συμφωνία που μπορεί να απογειώσει τις επιχειρήσεις τους και να τους ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους και ορίζοντες. Οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι για άλλη μια φορά σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι στιγμές συγκίνησης!

Το Dragons' Den Greece IΙ έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Δείτε επίσης:

 

Σεπόλια: Πανηγυρισμοί μετά την απόφαση για ενοχή Μίχου - «Η 12χρονη είναι πολύ χαρούμενη»

Κασσελάκης: Σε ψαροταβέρνα στη Θήβα γιόρτασε τα γενέθλιά του – Το λάθος με την τούρτα

Σακίρα: Φήμες για σχέση με πρωταγωνιστή της σειράς «Emily in Paris» - Η κοινή εμφάνιση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA