Μενού
Dragons' Den - Λιλή Περγαντά
Dragons' Den - Λιλή Περγαντά | @dragonsdengreece - Instagram
  • Α-
  • Α+

Το Dragons’ Den, το επιτυχημένο ριάλιτι επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1, κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 22.30 με τη δεύτερη σεζόν του και εκτός από τα νέα μέλη, οι τηλεθεατές θα δουν και πάλι τη Λιλή Περγαντά σταθερή στη θέση της. 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Λιλή Περγαντά δεν είχε κρύψει ότι την είχε συγκινήσει η όλη ιδέα του Dragons’ Den επειδή της θύμισε το δικό της ξεκίνημα. 

«Επειδή είχα περάσει δύσκολα στα πρώτα μου επιχειρηματικά βήματα, καλωσόρισα την ιδέα του "Dragons' Den" γιατί βοηθάει νέα παιδιά με ιδέες. Μακάρι να είχα και εγώ κάποιον στην αρχή να με βοηθούσε», είχε δηλώσει η ίδια στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

«Στο πρώτο Dragons' Den ήταν μόνο η αρχή. Στήριξα επιχειρηματίες, τους έδωσα μια ευκαιρία και στο τέλος βγήκαμε και οι δύο κερδισμένοι!», λέει η επενδύτρια λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου επεισοδίων. 

Ποια είναι η Λιλή Περγαντά

Η Λιλή Περγαντά κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς. Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο Queen Elizabeth College London University, με εξειδίκευση στο Τμήμα Χημείας Τροφίμων και στο Management.

Στην Αγγλία ήρθε αντιμέτωπη με τον νέο τρόπο ζωής εκείνης της εποχής: τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έβαλε υποθήκη το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχε στο όνομά της, ένα κτήμα στην Κωπαΐδα, και εισήγαγε από την Αγγλία τα πρώτα της προϊόντα.

Σε ηλικία 27 ετών, έκανε την αγάπη της για τα βότανα και το ευ ζην επιχειρηματικό όραμα και το μότο «από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς» πράξη, με την ίδρυση της Power Health το 1984. Συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι από την αρχή μέχρι και τώρα παραμένει ο σύζυγός της κ.Κωνσταντίνος Παντελίδης, Αντιπρόεδρος της εταιρείας, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Η ακλόνητη πίστη της στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και η προσπάθεια όλων των ανθρώπων της εταιρείας να προσφέρουν ποιοτικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις μέσα από εναλλακτικά προϊόντα υγείας, τόνωσης και ομορφιάς κέρδισαν απόλυτα την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

Σήμερα, 40 χρόνια μετά, η Power Health εξάγει σε 23 χώρες με το ποσοστό των εξαγωγών της να ανέρχεται κοντά στο 13%. Οι διακρίσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό είναι αξιοσημείωτα πολλές και παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της επιχείρησης, η οποία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Η Λιλή Περγαντά στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και πιστεύει πως η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τη δύναμη της προσωπικότητας, τη δουλειά και την προσήλωση στον στόχο.

«Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε. Δουλεύω σκληρά, αγαπάω και παθιάζομαι με ό,τι κάνω και δεν αποκλίνω από το όραμά μου», έχει δηλώσει η ίδια.

Μέσα από την Power Health έχει επίσης έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Προωθεί πάντα σημαντικές κοινωνικές αξίες και στηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δράσεις φορέων.

«Η δύναμη ενός μυαλού δεν καθορίζεται από το φύλο. Οι γυναίκες έχουν αποδείξει πλέον ότι είναι σε θέση να ηγηθούν σε ανώτατες επαγγελματικές θέσεις και να κατακτήσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας», τονίζει η Λιλή Περγαντά.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA