Μενού
Η Γη της Ελιάς - Αθηνά
Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σε σκηνή της σειράς | Mega
  • Α-
  • Α+

Κανονικά με τα επόμενα επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα συνεχίσει το Mega το πρόγραμμά του τις επόμενες ημέρες. Τη Μεγάλη Δευτέρα (29/4) καθώς και τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) θα προβάλει τα επεισόδια 152 και 153 αντίστοιχα. Στις 22:50 και τις δύο μέρες θα προβληθεί η σειρά «Το Ναυάγιο». 

Τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) στην Prime time ζώνη του σταθμού η μυθοπλασία δίνει τη θέση της στο ποδόσφαιρο καθώς στις 22:00 θα προβληθεί ο αγώνας Μπορούσια Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League

Τη Μεγάλη Πέμπτη (2/5) ξεκινά το εορταστικό πρόγραμμα του σταθμού. Στις 21:00 θα προβληθούν σε επανάληψη τα επεισόδια 3 και 4 της σειράς «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» (τα δύο πρώτα θα προβληθούν σε επανάληψη στις 17:40 της ίδιας ημέρας).

Αντίστοιχο θα είναι το πρόγραμμα του σταθμού και τη Μεγάλη Παρασκευή (3/5). Στις 23:10 της Μεγάλης Παρασκευής θα προβληθεί η ταινία «Το κυνήγι της ευτυχίας» με τον Γουίλ Σμιθ

Το Μεγάλο Σάββατο (4/5) στις 16:40 το Mega θα προβάλει την ταινία κινουμένω σχεδίων «Βρέχει κεφτέδες». Το πρόγραμμα συνεχίζει στις 18:30 με το επεισόδιο 8 τις ιστορικής βιογραφικής σειράς Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό, ενώ το 9 επεισόδιο θα προβληθεί στις 21:00. 

Στις 22:20 θα προβληθεί η μουσική εκπομπή «Ανάσταση στο σπίτι με το Mega» με τη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην παρουσίαση, να υποδέχονται τον Πέτρο Ιακωβίδη.

Στις 23:50 θα γίνει απευθείας μετάδοση της Αναστάσιμης ακολουθίας από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς και λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα συνεχιστεί η μουσική εκπομπή «Ανάσταση στο σπίτι με το Mega».

Την Κυριακή του Πάσχα (5/5) στις 21:00 θα προβληθεί η σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και στις 23:10 θα «παίξουν» τα δύο πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν της σειράς «Maestro».

Μυθοπλασία στην prime time του Mega μετά το Πάσχα

Τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) στις 21:00 θα προβληθούν ακόμη δύο επεισόδια της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και στις 23:10 θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν της σειράς «Maestro».

Την Τρίτη του Πάσχα (7/5) ο τηλεοπτικός σταθμός θα συνεχίσει με την προβολή επεισοδίων των σειρών «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και «Maestro».

Την Τετάρτη του Πάσχα (8/5) στις 22:00 θα μεταδοθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας: Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου για το Champions League. 

Την Πέμπτη του Πάσχα (9/5) η prime time ζώνη του Mega επιστρέφει στην κανονική της ροή. Στις 21:00 θα προβληθεί το επόμενο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» και στις 22:50 η συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο».

Την Παρασκευή του Πάσχα (10/5) στις 21:00 θα προβληθεί το 155ο επεισόδιο της Γ' σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς», με τις εξελίξεις να αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στις 22:50 θα προβληθεί το 94ο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA