Μενού
survivor
Ο μεγάλος νικητής του Survivor, Ντάνιελ Νούρκα | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Το απόλυτο αουτσάιντερ σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του και με μια σαρωτική εμφάνιση, ο Ντάνιελ Νούρκα, σήκωσε την κούπα του Survivor 2024 και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στο κατάμεστο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, το οποίο και είχε βεβαίως διαμορφωθεί κατάλληλα, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης και Ντάνιελ Νούρκα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια - όπως αποδείχθηκε – μεγάλη νύχτα.

Σε μια αναμέτρηση δίχως αύριο, όπου όλοι είχαν επτά ζωές, οι τρεις παίκτες ρίχθηκαν στον στίβο μάχης και ο ένας μονομαχούσε αδιάλειπτα με τον άλλον προκειμένου να προστατεύσει τις ζωές του.

Έπειτα από αρκετές ώρες αγώνων, όπου η αγωνία και η ένταση στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι είχε χτυπήσει κόκκινο, τα πράγματα άρχισαν να ξεκαθαρίζουν για τον μεγάλο τελικό του Survivor. Κι αυτό μιας και από την… κούρσα της διεκδίκησης αποχώρησε η Κατερίνα Δαλάκα καθώς έχασε όλες και τις επτά ζωές με τις οποίες ξεκίνησε αυτή την βραδιά.

Η μεγάλη νίκη του Survivor 2024 έμελλε να κριθεί ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τον Φάνη Μπολέτση. Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, το τελευταίο αγώνισμα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, ανέδειξε τον μεγάλο νικητή και αυτός ήταν ο Ντάνιελ Νούρκα που κέρδισε τον Φάνη Μπολέτση με το εξωπραγματικό 5 – 1!

Έτσι νεαρός ηθοποιός κέρδισε άξια τον τίτλο του Survivor 2024 και φυσικά τις 100.00 ευρώ! Αμέσως μετά την τελευταία αυτή νίκη επικράτησε πανζουρλισμός στο Άλσος Βεΐκου με τον Ντάνιελ Νούρκα να μην μπορεί να πιστέψει αυτό που κατάφερε, να χάνεται στις αγκαλιές συγγενών, φίλων και οπαδών και να ευχαριστεί (ξανά και ξανά) τους πάντες για τη στήριξη στο πρόσωπό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA