Μενού
elena akrita
Η Έλενα Ακρίτα | Eurokinissi/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Στον «πάγο» βρίσκονται προς το παρόν οι υπό δημιουργία παραγωγές του ΑΝΤ1+ χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως η ψηφιακή πλατφόρμα του ομίλου ΑΝΤ1 αποσύρεται από την παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου.

Ωστόσο στην παρούσα φάση οι επικεφαλής του συνδρομητικού σταθμού δεν έχουν αποφασίσει ποιες παραγωγές θα πάρουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει έτοιμο το σενάριο του δεύτερου κύκλου των «Σερρών», ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτε νεότερο όσον αφορά στην υλοποίηση της σειράς.

Θολό παραμένει το τοπίο και όσον αφορά στη συνεργασία της Έλενας Ακρίτα με τον ΑΝΤ1+. Η πλατφόρμα είχε προαναγγείλει την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «Τα τάπερ της Αλίκης», ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί η σειρά και ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση ούτε ως προς αυτό.

Η τρίτη παραγωγή που συζητούσε ο ΑΝΤ1+, η μίνι σειρά 8 επεισοδίων «Η Μαρία που έγινε Κάλλας» και εστιάζει στα νεανικά χρόνια της κορυφαίας ντίβας μέχρι την ενηλικίωσή της ήδη αγοράστηκε από την ΕΡΤ και το σίριαλ σε παραγωγή της Feelgood («Ψυχοκόρες») και σκηνοθεσία της Όλγας Μαλέα έχει ξεκινήσει να προετοιμάζεται.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Από πλευράς της η Έλενα Ακρίτα, η οποία φαίνεται να πληροφορήθηκε για τον «πάγο» στη σειρά της, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Facebook, όπου έγραψε: 

«Στα σάιτ διαβάζω ότι ο ANT1 έκοψε το σίριαλ που βασίζεται στο βιβλίο μου "Τα τάπερ της Αλίκης". Ίσως είναι ράδιο αρβύλα - προσωπικά δεν έχω κάποια ειδοποίηση.

Αν κι έχω ζητήσει από πέρσι από το κανάλι συγκεκριμένα στις 19/12/2023 να λύσουμε φιλικά το συμβόλαιό μας (επειδή καθυστέρησε η παραγωγή και υπήρχε ζωηρό ενδιαφέρον από άλλα κανάλια). Εκείνοι, όμως, αρνήθηκαν γιατί όπως έγραψαν σε μέιλ, ενθουσιάστηκαν με τα σενάρια (scripta manent). Δεν γνωρίζω αν ισχύει ή όχι.

Ελπίζω όμως η χρονική συγκυρία να μην συμπίπτει με το εξώδικο της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι - είδηση, η οποία με αντιδεοντολογικό και μεροληπτικό τρόπο καλύφθηκε από το Δελτίο Ειδήσεων του καναλιού, χωρίς να φιλοξενηθεί η δική μου άποψη.

Ας περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1. Αν υπάρξει».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA