Μενού
Power of Love
Power of Love | Power of Love/YouTube
  • Α-
  • Α+

Το ταξίδι στελέχους του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη φέρνει μια τηλεοπτική επιστροφή. Αυτή του ριάλιτι σχέσεων «Power of Love». Το πρόγραμμα σε παραγωγή Ατζούν Ιλίτζαλι είχε κάνει δύο τηλεοπτικούς κύκλους στο παρελθόν. Το 2018 και το 2019.

Ο πρώτος κύκλος είχε κάνει υψηλότερα νούμερα από τον δεύτερο, και τους δύο είχε παρουσιάσει η Μαρία Μπακοδήμου και το πρόγραμμα προβαλλόταν στη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου.

Την πρώτη σεζόν κέρδισαν η Στέλλα Μιζεράκη και ο Πάνος Ζάρλας που λίγα χρόνια αργότερα έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ στο δεύτερο κύκλο νικητές αναδείχθηκαν ο Παύλος Παπαδόπουλος που συμμετείχε στο φετινό κύκλο του «Survivor» και η Άννα Ελευθερίου που αργότερα είδαμε και στο «Big Brother» του ΣΚΑΪ.

Αυτή τη φορά το πρόγραμμα επιστρέφει και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα έχει αρκετές αλλαγές ως προς το περιεχόμενό του θα προβληθεί στο βραδινό καλοκαιρινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ενώ κατά πάσα πιθανότητα και πάλι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κωνσταντινούπολη. Ήδη από το βράδυ της Τετάρτης «τρέχει» στον «αέρα» του ΣΚΑΪ και το τρέιλερ συμμετοχών.

Φαβορί για την παρουσίαση του Live του ριάλιτι σχέσεων είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με τον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου όσο και με την Acun Μedya. Εναλλακτικά ακούγεται το όνομα της Μαρίας Ηλιάκη που φέτος επέλεξε να απέχει από τη μικρή οθόνη.

Στην ουσία ο ΣΚΑΪ θα «χτίσει» ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα με φρέσκα τηλεοπτικά προϊόντα ώστε να μπει στη μάχη της τηλεθέασης του φθινοπώρου με καλύτερες προϋποθέσεις σε σχέση με αυτές που υπήρξαν στην έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν η οποία τώρα ολοκληρώνεται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA