Μενού
nikolouli_tunel
Αγγελική Νικολούλη | Mega
  • Α-
  • Α+

Τα φώτα στο «Τούνελ»... έσβησαν για το καλοκαίρι και η Αγγελική Νικολούλη έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον Οκτώβρη και τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία, μάλιστα, θα είναι η 30η της επιτυχημένης εκπομπής! 

«Είναι η τελευταία εκπομπή της χρονιάς. Θα είμαστε πάλι μαζί από Οκτώβρη, εδώ στη μεγάλη οικογένεια του MEGA. Μια μεγάλη παρέα όλοι μας. Το ''Τούνελ'' θα γίνει 30 χρόνων. Μη ρωτάτε πόσο θα γίνει η μαμά του. Αυτά είναι μυστικά! 30 χρόνια φίλοι μου. 30 χρόνια στον αέρα  με τη δική σας βοήθεια», είπε και συνέχισε αναφερόμενη στη φετινή σεζόν:

«Τώρα που φτάνουμε στο τέλος, ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Είναι τόσο καλή αυτή η οικογένεια που μας αγκάλιασε εδώ αυτά τα τρία χρόνια, και πάμε στον τέταρτο Ειλικρινά, σε έναν έναν ξεχωριστά, μπροστά και πίσω από τις κάμερες οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θα ήθελα το μεγάλο  ευχαριστώ να το πω στον πρόεδρό μας, τον Βαγγέλη Μαρινάκη, που μας στηρίζει όλους εδώ στο κανάλι. Και πάνω από όλα είναι άνθρωπος, και πρέπει να το πω, έχω την ανάγκη να το πω αυτό. Ευχαριστώ τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA και βέβαια στον ''τιμονιέρη'' της Διεύθυνσης, Κώστα Σούσουλα. Το μεγάλο ευχαριστώ το οφείλουμε σε εσάς, τους τηλεθεατές που τόσα χρόνια μας στηρίζετε και μας βοηθάτε. Ευχαριστούμε για αυτήν τη μεγάλη αγκαλιά. Θα βρεθούμε πάλι από Οκτώβρη εδώ στα 30 χρόνια. Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι και να ανταμώσουμε τον Οκτώβρη εδώ».

Το φθινόπωρο η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» θα επιστρέψει ξανά στο MEGA με έρευνες και  αποκαλύψεις καθώς το μεγάλο κανάλι ανανέωσε τη συνεργασία του με την έμπειρη δημοσιογράφο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA