Μενού
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «TV Queen»
Η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή «TV Queen» | (Instagram @tvqueengr)
  • Α-
  • Α+

Με σημαντικές αλλαγές θα υποδεχθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν το Open. Το κανάλι μετά την ανάληψη και διαχείριση του ψυχαγωγικού προγράμματος από την Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη δεν ανέκαμψε σε ποσοστά τηλεθέασης.

Εξ’ ου και η «εαρινή αντεπίθεση» με το λανσάρισμα του «TV QUEEN», την νέα βραδινή εκπομπή της Άννας Δρούζα με πρώτο καλεσμένο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, το «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη και ίσως το «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά.

Οι ψυχαγωγικές εκπομπές του OPEN δεν θα παραμείνουν ως έχουν την επόμενη σεζόν

Το συμβόλαιο της Ελένης Τσολάκη ολοκληρώνεται και είναι πιθανόν να μετακινηθεί και πάλι στο Σαββατοκύριακο. Ωστόσο εάν παραμείνει στο καθημερινό πρωινό πρόγραμμα αυτό θα συμβεί με σαρωτικές αλλαγές. Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι δίδυμο Ελένης Τσολάκη – Νάσου Γουμενίδη στην πρωινή ζώνη καθώς το «Επί Τόπου» του δημοσιογράφου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι αυτή τη στιγμή η εκπομπή του Open που καταγράφει την υψηλότερη τηλεθέαση σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη «Οδός Ζαρίφη 2» που άλλαξε αρκετές φορές το περιεχόμενό της δεν θα συνεχιστεί. Η Κατερίνα Ζαρίφη θα δοκιμαστεί σε άλλο concept από τη νέα σεζόν.

Σχεδόν δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως μετά το τέλος του «TV QUEEN» και ανεξαρτήτως τηλεθέασης η Ιωάννα Μαλέσκου θα αναλάβει καθημερινή ζωντανή εκπομπή ενώ το ίδιο είναι πιθανόν να συμβεί και με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά βέβαια τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Στη βραδινή ζώνη θα υπάρχουν και πάλι ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση το τι μέλλει γενέσθαι θα αποφασιστεί μετά τις Ευρωεκλογές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA