Για την σχέση της με τον Gio Kay μίλησε μεταξύ αλλών, η Σίλια καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή «Talk to MAD», τονίζοντας ότι ο viral σύντροφός της παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν θέλει να το παραδεχτεί, έχει δίκιο σε ό,τι την συμβουλεύει για την δουλειά της.
Η Σίλια εξήγησε πως οι δύο τους συνθέτουν μια καλή ομάδα διότι εκείνη έχει περισσότερες ακαδημαϊκες γνώσεις, ενώ ο Gio έχει εμπειρίες και επιχειρηματικό μυαλό.
«Εγώ είμαι πιο academically smart.. έχω τρία μεταπτυχιακά. Μετά μπήκα στον χώρο των social media και της επιχειρηματικότητας. Ο Gio είναι περισσότερο street smart και business smart», είπε χαρακτηριστικά.
«Με βοηθάει πολύ σε αυτά που κάνω σε αυτή τη φάση και μου έχει ξεκλιεδώσει πολλές σκέψεις που εγώ εν θα τις έκανα από μόνη μου. Οπότε πάντα εκτιμώ την άποψή του, σιχαίνομαι που το λέω αλλά συνήθως έχει δίκιο σε αυτά που μου λέει για τη δουλειά», συπλήρωσε.
- Ανασχηματισμός: Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης - Όλες οι αλλαγές
- «Ειλικρινέστατος και ευθύς»: Η παρέμβαση Ιερώνυμου που εξέπληξε τον Αλέξη Τσίπρα
- Ο φονικότερος σεισμός στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας – «Ο μεγάλος χαλασμός» της Χίου
- Γιώργος Καπουτζίδης: «Θεωρώ τον σύντροφό μου τον πιο ωραίο Έλληνα άνδρα»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.