Μενού
survivor
Η αποχώρηση της Ζωής | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Ζωή Ασουμανάκη, Μαρία Αντωνά, Κατερίνα Δαλάκα και Όλγα Πηλιάκη έδωσαν αγώνα επιβίωσης για το ποια θα παραμείνει στο Survivor για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα. Η παίκτρια με τα καλύτερα στατιστικά από την πρώτη μέρα του Survivor ήταν η Κατερίνα Δαλάκα οπότε και είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τον τελικό στόχο της μονομαχίας. Στη δεύτερη θέση ήρθε η Μαρία Αντωνά ενώ στην τρίτη η Όλγα Πηλιάκη και τελευταία η Ζωή Ασουμανάκη.

Τα ματσαρίσματα σε αυτό το σημείο του Survivor έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες και ο Γιώργος Λιανός έδειξε πως θα έπρεπε να κοντραριστεί η Κατερίνα Δαλάκα με τη Ζωή Ασουμανάκη και η Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη. Οι ηττημένες από τα δυο αυτά δίδυμα θα «πάλευαν» μεταξύ τους ώστε να προέκυπτε και το πρόσωπο εκείνο που θα έπρεπε να αφήσει αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή πίσω τον Άγιο Δομίνικο και τον Survivor.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο αφήνοντας πίσω τις άλλες δυο παίκτριες των Διάσημων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες αμφότερες, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4 – 2, η αποχώρηση του Survivor κρίθηκε και η Ζωή Ασουμάνακη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε τη βαθιά της θλίψη για αυτή την έκβαση της μονομαχίας. «Έβαλα ότι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» τόνισε, μεταξύ άλλων, η πρώην πια παίκτρια του παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA