Μενού
Καυγάς ανάμεσα σε Χρυσαειδή και Περπατάρη στο Survivor
Σταυρούλα Χρυσαειδή - Γιάννης Περπατάρης | (Glomex)
  • Α-
  • Α+

«Όλα έτοιμα για να ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας» λέει ο Γιώργος Λιανός στο trailer του νέου επεισοδίου του Survivor, που θα προβληθεί απόψε Τρίτη (23/4) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

Ο αγώνας ανάμεσα στην Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα ξεκινά και η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει. Πρωταγωνιστές της έντασης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, με τους δύο παίκτες να έχουν έναν πρωτοφανή καυγά στον χώρο του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα αυτό να διακοπεί.

Όπως βλέπουμε και στο trailer, η Σταυρούλα πέφτει πάνω στον Γιάννη και τον σπτρώχνει, ενώ εκείνος σηκώνει το χέρι του. Ο αγώνας διακόπτεται από τις φωνές του, με την Σταυρούλα να λέει «συμμορφώσου σούργελο» και τον Γιάννη να λέει προς τους υπεύθυνους της παραγωγής «μαζέψτε την».

Στη συνέχεια ο Σταμάτης Ταλαδιανός μιλώντας στον Γιώργο Λιανό αναφέρει πως άκουσε τον αντίπαλό του να απειλεί τη Σταυρούλα πως θα την χαστουκίσει. Η ένταση συνεχίζεται και στην παραλία που μοιράζονται οι δύο ομάδες.

Παρακολουθήστε το trailer για το νέο επεισόδιο του Survivor

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA