Μενού
survivor
survivor | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Για τρίτη φορά αυτή τη βδομάδα παρέλασαν ηττημένοι οι Διάσημοι στο συμβούλιο του Νησιού στο Survivor. H υπεροχή των μπλε είναι πλέον μεγάλη, αφού πέτυχαν την τρίτη τους νίκη κατά σειρά με τον Φάνη Μπολέτση να αναδεικνύεται MVP της εβδομάδας. Οι νέες αφίξεις παικτών ξαναμοίρασαν την τράπουλα και στον απολογισμό φαίνεται πως η μπλε ομάδα βγήκε πιο ενισχυμένη.

Οι Κόκκινοι , κλήθηκαν ακόμα μία φορά να ψηφίσουν παίκτη της ομάδας τους με βαριά ψυχολογία. Το όνομα της κάλπης έδειξε την Μαρία Αντωνά (δίπλα σε Όλγα και Ζωή), η οποία δήλωσε πως το περίμενε και είναι έτοιμη για τη μονομαχία.

Ο MVP της εβδομάδας, Φάνης Μπολέτσης, υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια αυτήν την εβδομάδα στο Survivor την Κατερίνα Δαλάκα με τον Αλέξη Παππά να χαρακτηρίζει «κουλή» την απόφασή του. . «Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor» είπε η παίκτρια με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει: «Δεν περίμενα να ακούσω τόσο νωρίς το όνομά σου».

Στο ξεκίνημα του συμβουλίου ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ένα πρόβλημα υγείας αναγκάζει τον Κώστα Βουγιουκαλάκη να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις. Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA