Μενού
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024
Η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο ξεκινά με σημαντικές ανακοινώσεις, καθώς όλα αλλάζουν στο Survivor και οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από απόψε στις ψηφοφορίες αλλά και τις αποχωρήσεις αφού πλέον οι μονομαχίες μπορούν να είναι και μεικτές!

Η αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζής βύθισε στη θλίψη τους φίλους του που πριν προλάβουν να συνειδητοποιήσουν την απουσία του πρέπει να διαχειριστούν και τις νέες αλλαγές.

Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα ασυλίας γίνεται αφορμή για νέες συζητήσεις. Τι ήταν αυτό που οδήγησε στην ήττα τη χαμένη ομάδα; Το πρώτο Συμβούλιο του νησιού φέρνει και την πρώτη υποψηφιότητα. Άνδρα ή γυναίκα μονομάχο θα αναδείξει η κάλπη;

Survivor: Αλλάζουν όλα στις μονομαχίες

Ο Γιώργος Λιανός ωστόσο θα κάνει σημαντικές ανακοινώσεις στους παίκτες. Όλα αλλάζουν και οι Survivors θα πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν από απόψε στις ψηφοφορίες αλλά και τις αποχωρήσεις αφού πλέον οι μονομαχίες μπορούν να είναι και μεικτές!

Μην ξεχνάμε ότι σήμερα Μπλε και Κόκκινοι αγωνίζονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας και σύμφωνα με τα spoilers, θα κερδίσουν οι Κόκκινοι, στέλνοντας την αντίπαλη ομάδα στο Συμβούλιο του Νησιού προκειμένου να αναδείξει τον πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA