Μενού
survivor
Δώρα Νικολή | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Στον απόηχο των δυο ηχηρών αποχωρήσεων του Τζέημς Καφετζή και του Αλέξη Παππά, οι παίκτες του Survivor προσπάθησαν να διεκδικήσουν στον στίβο μάχης τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.

Οι Μπλε νίκησαν ξανά και πέτυχαν το 2 στα 2 και οι Κόκκινοι κλήθηκαν να αναδείξουν και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε όλες τις ψήφους των Κόκκινων στο Survivor και από ό,τι φάνηκε η απόφαση ήταν ομόφωνη. Η παίκτρια, που γεύτηκε το πικρό ποτήρι της υποψηφιότητας, ήταν η Δώρα Νικολή.

«Νιώθω μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, όπως έχω εκφράσει κι άλλες φορές. Αν είναι τυχερό ή άτυχο να παίξω απέναντι στον Γιάννη δεν ξέρω. Θα μονομαχήσουμε μαζί. Ο αγώνας θα είναι φιλικός κι ας κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός» είπε η παίκτρια για την υποψηφιότητάς της.

Λίγο πριν αρχίσει η διαδικασία για το ποιος θα βγει στον τάκο, δεν έλειπαν τα σχόλια για τον αγώνα αλλά και οι κόντρες μεταξύ των παικτών. Η Ασημίνα ήταν εμφανώς ενοχλημένη με τον Φάνη, ο οποίος αναφέρεται συνεχώς στο πόσες φορές παίζει ή δεν παίζει η παίκτρια.

Η ίδια μιλώντας για τον δικό της αγώνα τόνισε ότι προσπαθεί να είναι πάντα εκεί ακόμη κι αν είναι τραυματισμένη. Υπάρχουν φορές που θέλει να μπει στον στίβο μάχης αλλά οι γιατροί δεν της το επιτρέπουν θεωρώντας προσβλητικά τα σχόλια του αντιπάλου της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA