Μενού
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε
Survivor: Κόκκινοι και Μπλε | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Εντάσεις θα έχει και το σημερινό επεισόδιο του Survivor με την Κατερίνα Δαλάκα να βάζει στο στόχαστρο τον Γιώργο Γκιουλέκα για την απόδοσή του στον στίβο μάχης.

Την ίδια στιγμή η Ασημίνα θα τον κατηγορήσει ότι μεταφέρει πληροφορίες που αφορούν τους Κόκκινους στον Τζέιμς Καφετζή, ενώ από πλευράς του ο τελευταίος θα στρέψει τα «βέλη» του στην Κατερίνα Δαλάκα, λέγοντάς της πως φοβάται τον Γιώργο Γκιουλέκα επειδή είναι εξίσου δυνατός παίκτης με εκείνη.

Από κει και πέρα σήμερα Τετάρτη (10/4) Μπλε και Κόκκινοι θα αγωνιστούν για την τέταρτη ασυλία της εβδομάδας με την αποχώρηση να είναι γυναικεία υπόθεση και αυτή την εβδομάδα. 

Υποψήφιες μέχρι στιγμής είναι η Aira Adomaityte, η Δώρα Νικολή και η Χρύσα Χατζηγεωργίου. Αρχικά οι Μπλε είχαν ψηφίσει τον Θοδωρή Τουρκογεώργο όταν έχασαν τη δεύτερη ασυλία, αλλά μετά την ήττα τους στον αγώνα για την τρίτη ασυλία, οι Κόκκινοι έβγαλαν πάλι γυναίκα υποψήφια, οπότε οι Μπλε αναγκάστηκαν να ξαναψηφίσουν. 

Έτσι, προέκυψε η υποψηφιότητα της Χρύσας, η οποία δεν έκρυψε την αγανάκτησή της για αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ οι δύο ομάδες κατηγορούσαν η μία την άλλη για στημένο αγώνα. 

Σύμφωνα με τα spoilers, την τέταρτη ασυλία κερδίζουν σήμερα οι Μπλε με αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να καλούνται να ψηφίσουν μία ακόμα υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση. 

Αυτή, όπως αναφέρουν τα spoilers, θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία επέστρεψε μεν πρόσφατα στους στίβους μάχης, αλλά λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε το προηγούμενο διάστημα, δείχνει για την ώρα να έχει «πέσει» αγωνιστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA