Μενού
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι
Survivor: Μπλε και Κόκκινοι | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Σήμερα στο Survivor το ενδιαφέρον θα μονοπωλήσει και πάλι η μεγάλη περιπέτεια που έζησε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή στη μέση του Ειρηνικού ωκεανού, η οποία είχε αίσιο τέλος. 

Το ερώτημα για το αν θα αποχωρήσει τελικά οικειοθελώς ο Τζέιμς Καφετζής από το Survivor προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του πλανάται ακόμα με τα spoilers να υποστηρίζουν ότι όντως ο παίκτης των Μπλε θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και αυτό θα το δούμε στα επόμενα επεισόδια. 

Την ίδια στιγμή τα spoilers κάνουν λόγο για άλλες δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Survivor μέσα στην εβδομάδα και μάλιστα, ιδιαίτερα δημοφιλών παικτών.

Ο ένας παίκτης ανήκει επίσης στην Μπλε ομάδα και είναι ο Σάββας Γκέντσογλου, ο οποίος ειδικά στην αρχή του φετινού κύκλου θεωρούνταν φαβορί για τη νίκη, για άγνωστους λόγους ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο άλλος παίκτης που φέρεται να αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς από την Κόκκινη ομάδα. Ούτε στη δική του περίπτωση έχουν γίνει ακόμα γνωστοί οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. 

Η τρίτη ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού επεισοδίου του Survivor, θα δούμε τους Μπλε και τους Κόκκινους να αγωνίζονται για την τρίτη ασυλία, την οποία αν και αρχικά τα spoilers έδιναν στους Μπλε, η νεότερη εκδοχή υποστηρίζει ότι θα την κερδίσουν οι Κόκκινοι.

Έτσι, οι Μπλε θα πάνε στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη, ο οποίος θα είναι ο Τζέιμς Καφετζής. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται οι συμπαίκτες του να τον ψήφισαν ύστερα από δική του παράκληση, ώστε να μπει σε καθεστώς μονομαχίας και τελικά να αποχωρήσει από το Survivor. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο δεύτερος υποψήφιος ο Χριστόφορος Ταξίδης, από την Κόκκινη ομάδα και οι δύο.

Αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον θα χτυπήσει «κόκκινο» στο σημερινό και στα επόμενα επεισόδια του Survivor αφού μένει να δούμε εάν όντως θα αποχωρήσουν και οι τρεις παραπάνω παίκτες, όπως υποστηρίζουν τα spoilers, αλλά και ποια θα είναι οι πιθανές αλλαγές στη συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA