Μενού
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor 2024
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Οι παίκτες του Survivor γνωρίζουν καλά πως τα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας έχουν άλλη βαρύτητα. Εκτός από την ανάδειξη των μονομάχων η ομάδα με τις περισσότερες νίκες θα έχει το προβάδισμα στο αγώνισμα της Πέμπτης για το μεγάλο έπαθλο που τους περιμένει, σύμφωνα με όσα τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός την Κυριακή (21/4).

Με κάθε νίκη να μετράει, οι δύο ομάδες διεκδικούν με πάθος τους πόντους στα ματσαρίσματα όμως αυτό το πάθος φέρνει και μεγάλες εντάσεις. 

Ο αγώνας ανάμεσα στην Κόκκινη και τη Μπλε ομάδα ξεκινά και η κατάσταση δεν αργεί να ξεφύγει. Πρωταγωνιστές της έντασης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, με τους δύο παίκτες να έχουν έναν πρωτοφανή καυγά στον χώρο του αγωνίσματος, με αποτέλεσμα αυτό να διακοπεί.

Όσα συμβαίνουν στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας δίνουν τροφή για συζητήσεις τόσο στις καλύβες όσο και στο Συμβούλιο του νησιού. 

Η χθεσινή (22/4) ψηφοφορία των Κόκκινων έφερε υποψήφια τη Δώρα Νικολή η οποία θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Περπατάρη στην προσεχή μονομαχία. 

Εκτός από τις εντάσεις, οι δύο ομάδες θα παίξουν με πάθος στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να κερδίσουν. Σύφμωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, οι Μπλε θα συνεχίσουν το σερί νικών, κάνοντας το 3-0 για αυτή την εβδομάδα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι Κόκκινοι να πάνε για τρίτη ημέρα σερί στο Συμβούλιο του Νησιού και να καλούνται να ψηφίσουν άλλον έναν δικό τους παίκτη. Σύμφωνα με τα spoilers, ο Χριστόφορος Ταξίδης θα είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση παίκτης που θα προκύψει από τη σημερινή κάλπη. 

Το αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί στις 21:00 στον ΣΚΑΪ μένει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα παραπάνω spoilers.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA