Μενού
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor 2024
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός στο Survivor 2024 | (ΣΚΑΪ)
  • Α-
  • Α+

Η ήττα των Μπλε στον χθεσινό (29/4) αγώνα στο Survivor έφερε απέναντι από τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους στην προσεχή μονομαχία τον Θοδωρή Τουρκογεώργο και μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι άλλοι δύο μονομάχοι της Πέμπτης (2/5). 

Παράλληλα, καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρει το προβάδισμα για το αγώνισμα επάθλου αφού βρίσκονται στο 1-1 στις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας. 

Απόψε, ένας απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες για το τρίτο αγώνισμα ασυλίας. Ποιοι θα καταφέρουν να βγουν νικητές από αυτή την αναμέτρηση; Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και οι εντάσεις στους πάγκους δεν λείπουν… 

Σύμφωνα με τα spoilers που έχουν κυκλοφορήσει, νικήτρια θα αναδειχθεί η κόκκινη ομάδα, κάνοντας το 2-1 στις νίκες κόντρα στους Μπλε, οι οποίοι θα κληθούν στο συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αναδείξουν ακόμη έναν υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Υπάρχουν spoilers ωστόσο που αναφέρουν ότι η Μπλε ομάδα κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας.

Το κατά πόσο τα παραπάνω spoilers ισχύουν θα το δούμε απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΪ όπου ακόμα θα δούμε τους παίκτες να συζητούν για όσα έγιναν χτες (29/4) στο Συμβούλιο του νησιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA