Μενού
Survivor - φιναλίστ
Survivor - Οι τέσσερις φιναλίστ | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Ένα διαφορετικό επεισόδιο του Survivor είδαμε χθες (23/6) αφού οι τέσσερις φιναλίστ δεν ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, αλλά κλήθηκαν να απαντήσουν σε 25 ερωτήσεις που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός και στις οποίες είχαν ήδη απαντήσει οι μαμάδες τους. 

Επρόκειτο για την πρώτη φάση στη διεκδίκηση του αυτοκινήτου που σήμερα Δευτέρα (24/6) θα κερδίσει ένας από τους τέσσερις φιναλίστ: Κατερίνα Δαλάκα, Φάνη Μπολέτση, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκα.

Σκοπός ήταν να φανεί το «Πόσο καλά σας ξέρει η μάνα σας;» και στην αναμέτρηση κέρδισε ο Ντάνιελ Νούρκα, ο οποίος πάει στη σημερινή δεύτερη φάση της διεκδίκησης του αυτοκινήτου με 8 ζωές.  

Ακολουθούν ο Γιώργος Γκιουλέκας με επτά, ο Φάνης Μπολέτσης με έξι και η Κατερίνα Δαλάκα με πέντε ζωές. 

Στο σημερινό επεισόδιο οι τέσσερις φιναλίστ του φετινού Survivor επιστρέφουν στον στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το αυτοκίνητο και εάν κρίνουμε από το τρέιλερ, οι δυνάμεις τους λίγο πριν τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό μάλλον τους εγκαταλείπουν.

Όπως και να έχει, ένας θα κερδίσει σήμερα το αυτοκίνητο και σύμφωνα με τα spoilers, αυτός θα είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA