Μενού
Survivor: Οι τέσσερις φιναλίστ
Survivor: Οι τέσσερις φιναλίστ | @Survivor Greece - Facebook
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη στιγμή για τους τέσσερις φιναλίστ του Survivor έφτασε και σήμερα Τρίτη (25/6) στον Ημιτελικό που θα προβληθεί live από τον ΣΚΑΪ, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στον στίβο μάχης που έχει στηθεί στο Γαλάτσι για να κερδίσουν μία θέση στον αυριανό Μεγάλο Τελικό.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού ο στίβος μάχης στήνεται στην Αθήνα για να αναδείξει τους παίκτες που θα περάσουν στον μεγάλο τελικό. Ετοιμαστείτε για την πιο δυνατή εμπειρία«, υπόσχεται το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Μετά από πολλούς μήνες στον Άγιο Δομίνικο Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα και Γιώργος Γκιουλέκας έχουν επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και θα ριχτούν στον στίβο μάχης έχοντας, όμως, αυτή τη φορά στις κερκίδες των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Γαλατσίου συγγενείς, φίλους, αλλά και τους φαν τους που τους έχουν αγαπήσει μέσα από τα επεισόδια του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός θα παρουσιάσει τον αποψινό Ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος θα προβληθεί στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA