Μενού
survivor
Χριστόφορος Ταξίδης | ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, πλέον, για την ολοκλήρωση του Survivor και μετά την αποχώρηση του Σταμάτη Ταλαδιανού, οι παίκτες που διαγωνίζονται για τη νίκη είναι μόλις έξι.

Το πρώτο από τα τρία αγωνίσματα ασυλίας της εβδομάδας έλαβε χώρα με τους All Star του τουρκικού Survivor να ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους με τις ελληνικές ομάδες.

Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία είχε χρώμα Μπλε με την ομάδα να πανηγυρίζει με τη νίκη της και τους Κόκκινους να καλούνται να στείλουν στον τάκο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα. Η απόφαση έχει παρθεί ανέφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός και ανακοίνωσε ότι ο Χριστόφορος Ταξίδης θα πρέπει να διεκδικήσει την παραμονή του.

«Πάω για την ένατη μονομαχία αν δεν κάνω λάθος. Προς το παρόν έχει πάει καλά. Η κάθε εβδομάδα μονομαχία σε κουράζει, αλλά εδώ που φτάσαμε αντέχει όποιος είναι πιο δυνατός, έχει αντοχές και ψυχικά αποθέματα» ανέφερε ο Χριστόφορος στο Survivor για την υποψηφιότητά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA