Μεγάλες αλλαγές στα πάνελ των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών Mega και ΑΝΤ1 αναμένονται τη νέα τηλεοπτική σεζόν και γι’ αυτό το λόγο τόσο η Φαίη Σκορδά με το Mega όσο και ο Γιώργος Λιάγκας με τον ΑΝΤ1 θα καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των συζητήσεων. Ως γνωστόν οι δύο εκπομπές βγαίνουν στον «αέρα» από την κοινή εταιρεία παραγωγής των δύο τηλεοπτικών σταθμών τη Ministair Productions.
Διαβάστε ακόμα: Φινάλε στο τέλος του μήνα για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού: Ο λόγος πίσω από την πρόωρη λήξη
O στόχος και στις δύο περιπτώσεις είναι κοινός: Αφενός να ανανεωθούν οι εκπομπές αφετέρου να πέσει το λειτουργικό κόστος τους. Στην περίπτωση της Φαίης Σκορδά τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα καθώς σε κάθε περίπτωση συνεχίζει και την επόμενη σεζόν στη συχνότητα του Mega με την παρουσίαση του «Buongiorno». Στην περίπτωση του Γιώργου Λιάγκα η κατάσταση είναι πιο σύνθετη καθώς λήγει το συμβόλαιο του δημοσιογράφου και παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου και οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από μηδενική βάση με κάποιες πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν πως υπάρχει διάσταση απόψεων μεταξύ καναλιού και παρουσιαστή όσον αφορά στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο «Πρωινό» για την επόμενη σεζόν.
- Η γκάφα με το κακούργημα, η αποφόρτιση των 45 γαλάζιων και η πόρτα του ΠΑΣΟΚ στην Τζάκρη
- Μπέος: «Μητσοτάκη, πάρε μια μπουλντόζα και σβήστα» – Χυδαία επίθεση για το μνημείο των Τεμπών στο Σύνταγμα
- Το τελευταίο «αντίο» στον 21χρονο Νικήτα: Πλήθος κόσμου στον Χώνο – «Όχι μαύρα για τον άγγελό μας, φορέστε λευκά»
- «Εδώ τα κάνουμε όλα μαζί»: Τα πιο εξωφρενικά πράγματα που έχουμε ακούσει ψάχνοντας να βρούμε σπίτι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.