Μενού
Ελεονώρα Μελέτη
Παρουσίαση ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Μετά τις Ευρωεκλογές θα πάρει τις αποφάσεις της η Ελεονώρα Μελέτη όσον αφορά στο τηλεοπτική την παρουσία την επόμενη σεζόν με την παρουσιάστρια στην τρέχουσα φάση να δηλώνει πως σε κάθε περίπτωση ανεξαρτήτως του εάν θα εκλεγεί ή όχι θα έχει τηλεοπτικό βήμα.

Προφανώς και το σενάριο παρουσίας της σε καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή εφόσον εκλεγεί παύει να υπάρχει καθώς οι Ευρωβουλευτές από Δευτέρα έως Παρασκευή βρίσκονται στις Βρυξέλλες.

Άλλωστε πριν η ίδια ακόμη δεχθεί την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για τη συμμετοχή της στο Ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος είχε ξεκάθαρα δηλώσει στους ιθύνοντες του Mega την επιθυμία της για επιστροφή στη νυχτερινή ζώνη με Late Night εκπομπή όπως τα «Μεσάνυχτα» που παρουσίαζε στον Alpha αλλά και το πιο ντοκιουμενταρίστικο hashtag που έκανε παλαιότερα στο Epsilon.

Πρώτη επιλογή σε κάθε περίπτωση για τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια θα είναι η παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής επιλογή που της έχει πάει εξαιρετικά καλά στο παρελθόν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA